Analisis munggaran iPad Air 2 sareng iPad Mini 3 nembongan

iPad Mini 3 vs iPad Air 2

Unit munggaran tina tablet Apple anyar parantos dugi ka palangganna, hal anu parantos memicu gelombang analisis pikeun nunjukkeun ka kami warta yén iPad Air 2 sareng iPad Mini 3 gaduh. 

El Parangkat keras iPad Air 2 upamana a pamutahiran anu cukup dina kinerja, hal anu atoh dina sadaya analisa ieu dibarengan ku ngirangan ketebalan sareng panggunaan layar anu langkung caang anu tiasa ngirangan intensitas réfléksi.

El Prosesor A8X nawiskeun tilu inti dina 1,5 Ghz sareng dibarengan ku 2 GB RAM, hal anu ngajantenkeun langsung alat ios panggancangna anu henteu acan pernah diproduksi dugi ka ayeuna. Angka éta nyarios nyalira sareng kaunggulan dina iPhone 6 lumayan lega, kalayan iPad Air 2 dugi ka 55% langkung gancang atanapi upami urang ngabandingkeun sareng anu sateuacanna, generasi kahiji iPad Air, dugi ka 68% langkung gancang.

Sanaos inohong anu disayogikeun ku A8X ngareuwaskeun kami, anu paling aranjeunna mairan dina ulasan nyaéta paningkatan pangalaman anu disayogikeun ku 2 GB RAM, ngamungkinkeun urang gaduh jumlah aplikasi sareng tab anu langkung ageung kabuka dina panyungsi bari henteu kedah dimuat deui saatos sababaraha menit.

La Kaméra tukang 8 megapiksel iPad Air 2 ogé nyandak épolusi anu penting, ngamungkinkeun urang nyandak poto anu langkung saé dina kaayaan naon waé. Jelas yén seueur diantara anjeun bakal milih nyandak poto nganggo iPhone atanapi kaméra pribadi anjeun tapi salaku pilihan kadua, sukarelawan iPad Air 2 pikeun ngabébaskeun urang tina kasulitan.

Sedengkeun pikeun batréna, Apple janji 10 jam otonomi sanajan ngirangan kandel sareng kanaékan kakuatan ieu. Sababaraha média hoyong parios naha naon anu Apple nyarios leres sareng sigana éta matuh sanaos upami éta lumayan lami kirang ti iPad Air generasi kahiji.

iPad Mini 3, kirang protagonis ti kantos

iPad Mini 3

El iPad Mini 3 éta parantos turun ka tempat kadua dina sadaya analisis ieu. Perangkat kerasna henteu nawiskeun pamutahiran samentawis modél generasi kadua sareng kecuali pikeun Touch ID, sésana aspék henteu acan robih.

Média anu parantos nyobian éta nyatakeun yén prestasina masih megah tapi sami sareng anu dimeunangkeun ku iPad Mini 2. Justru ku sabab kitu, seueur anu ngundang mésér versi generasi kadua ayeuna hargana parantos dikirangan 100 euro.

Modél iPad naon anu kedah dipésér?

iPad Air 2 vs iPad Mini 3

Upami taun kamari urang gaduh mamang nalika datang mésér iPad Air atanapi Mini Kusabab kamiripanna dina perangkat keras, taun ieu bédana antara dua sigana jelas. Henteu ngan ukur kami gaduh layar anu langkung ageung dina iPad Air 2, tapi bédana kinerja ogé lumayan pikeun modél 9,7 inci.

Upami anjeun ngagaduhan iPad Air, tong kabawa ku persentase anu nunjukkeun kaunggulan iPad Air 2. Anjeun parantos terang yén dina panggunaan sapopoé bédana henteu saalit sareng dina seueur kasus, ngan ukur sababaraha kasapuluh tina kadua misah kadua modél. Naon anu bakal ngadorong kuring pikeun ngaluncatan tablet anyar nyaéta 2 GB RAM, Kuring kantos humandeuar ngeunaan aspek ieu kusabab kuring salah sahiji jalma anu internetan dina Internet kalayan seueur tab dibuka janten upami anjeun ningali diri anjeun diidentifikasi, panginten mangrupakeun ide anu saé pikeun mésérna.

Aplikasi sareng gim ti App Store aranjeunna henteu ngalahirkeun A8X ogé. Média anu parantos ngagaduhan iPad Air 2 parantos masang sababaraha gim anu paling nuntut dina hal grafik sareng kecuali bédana dina waktos loading, gimna katingalina sami-sami dina duanana.

iPad Air 3

Ieu kaayaan ayeuna, enya, kuring ngajamin yén hirup paranti éta bakal langkung saé dina iPad Air 2. Éta 2 GB RAM bakalan diperyogikeun kanggo sataun payun dua taun paling ageung sareng alat anu teu gaduhna, bakal mimiti nunjukkeun gejala kalemesan. Kakuatan tambahan tina A8X ogé bakal ngabantosan prosés penuaan tina iPad Air 2, penting pisan upami anjeun ngarencanakeun janten alat anu paling lami salami dua atanapi tilu taun.

Geuwat saatos ka iPad Mini 3, kuring moal nyarankeun pameseran na sareng seueur deui upami anjeun parantos gaduh iPad Mini 2. Éta alat anu sami, teu aya anu robih kecuali Touch ID sareng anu henteu menerkeun bédana 100 euro antara duaan. Upami anjeun hoyong iPad anu langkung alit, mésér modél generasi kadua terasrasakeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.