Unc0ver 5.0, anu Jailbreak pikeun ios 13.5 sumping

Sanaos kanyataan yén Jailbreak sigana mangrupikeun hal anu beuki ceruk atanapi kirang populér, éta tetep ngagaduhan "tarik" di masarakat. Pembaruan konstan ngeunaan ios sareng kadatangan Tim Cook kana tahta Apple parantos ngajantenkeun fungsionalitas énggal teras-terasan kalebet jalma-jalma anu parantos mangtaun-taun dina ieu henteu bakal nyangka bakal sumping, keyboard, font sareng bahkan kamungkinan ngatur setélan ti Pusat kontrol. Sanaos kitu Komunitas Jailbreak tetep bet kuat sareng parantos ngaluncurkeun Jailbreak pikeun ios 13.5, kami bakal ngawartosan anjeun sadayana berita, naha anjeun masih ngalakukeun Jailbreak?

Versi 5.0 unc0ver ieu cocog sareng sadaya alat ios anu ngajalankeun vérsi antara ios 13.3.1 sareng 13.5, seuseueurna seueur anu ayeuna aya. Éta ogé bakal cocog sareng iPhone atanapi iPad anu ngagaduhan prosesor Apple A9 sareng ngajalankeun versi antara ios 12.3 sareng 12.4.1, janten kami ngagaduhan rentang anu langkung pikaresepeun. Kanggo ayeuna urang parantos diwartosan ngeunaan kamungkinan dijalankeun dina iOS 12.4.2 atanapi 12.4.7 dina kasus iPhone 6s payun, tapi sigana bakal di jalan.

Kumaha Jailbreak ios 13.5

Pikeun Jailbreak pastikeun pastikeun mupus file OTA Anyarkeun sareng balikan deui alatna.

  1. Pasang AltServer dina Tautan ieu. Ayeuna sambungkeun iPhone anjeun nganggo kabel sareng buka AltServer, pencét dina "Pasang AltStore" teras pilih iPhone anjeun.
  2. Ayeuna dina layar iPhone anjeun bakal muncul, pasihan idin pikeun bijil dina Setélan> Umum> Propil
  3. Tanpa pegatkeun sambungan iPhone tina komputer, unduh Unc0ver dina PENTING sareng lebetkeun ID Apple anjeun
  4. Balik deui kana iPhone anjeun, pencét dina tombol "Jailbreak" sareng ngantepkeun aplikasi jalan dugi ikon Cydia nembongan dina layar.

Sareng éta gampangna anjeun tiasa kéngingkeun Cydia dina iPhone anjeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

4 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Ca4l02 cenahna

    Sareng ayeuna iphone anjeun tiasa diaksés ku saha waé! Éta anjeun parantos hilap ...
    Kuring malah ragu kana légalna tulisan ieu

    1.    urt cenahna

      Halo Ca4l02,

      Jailbreak iPhone henteu
      Henteu sah. Leres éta langkung gampang diaksés ku serangan anu mungkin, sareng upami anjeun ngaunduh aplikasi bajakan anu haram, tapi sanés jailbreak nyalira. Aya cara pikeun ngaunduh aplikasi bajakan tanpa kedah jailbreak sareng éta anu haram, janten teu aya anu haram dina tulisan éta.

      Hiji salam.

      urt

    2.    Miguel Hernandez cenahna

      Ha ha ha ha ha ha. Salam babaturan kuring.

  2.   Wanda cenahna

    * ieu anu kuring kéngingkeun dina aplikasi Uncover:

    Anjeun teu tiasa muka aplikasi “unc0ver” sabab éta henteu didukung dina jenis Mac ieu.

    * Kuring gaduh Mac OS Catalina 10.15.4 dina MacBook Pro kuring (13-inci, 2017, Dua Thunderbolt 3 port)

    Punten bantosan abdi, kuring sono ka Jailbreak….