[Giveaway] Meunangkeun iPhone 13 128GB sareng sababaraha AirPods Pro sareng Actualidad iPhone sareng Idealo

Giveaway iPhone 13 sareng Airpods 3 Gen

Dina kasempetan Hideung Jumaah, di Actualidad iPhone kami mawa anjeun undian anu luar biasa dina kolaborasi sareng Idealo (tingali basa). √Čta mangrupikeun kasempetan anu unik dimana anjeun tiasa meunang 13GB iPhone 128 sarta sababaraha AirPods Pro.

Kumaha cara nuliskeun raffle

Durasi draw bakal diperpanjang ti Rebo, 17 Nopémber nepi ka Salasa, 23 Nopémber 2021, sarta pikeun ilubiung anjeun bakal kudu nuturkeun salah sahiji Idealo na Actualidad iPhone akun média sosial.

Di antara sababaraha sarat, aya kawajiban janten langkung ti 18 taun, kitu ogé alamat pengiriman hadiah aya di daérah Spanyol. Pikeun terang sésa-sésa dasar, tingali tautan anu kami nunjukkeun di luhur.

13GB iPhone 128 spésifikasi

iPhone 13 anyar gaduh salah sahiji layar pangalusna dina pasaran, kalawan ukuran 6,1 inci sarta hiji panel OLED-tipe, éta mangrupa layar idéal pikeun ngarasakeun eusi multimédia favorit anjeun, maén kaulinan sarta napigasi kalawan kualitas gambar spektakuler. Layar henteu ngan ukur sacara otomatis nyaluyukeun kana cahaya ambient ku ngarobih kacaanganna, tapi ogé ngarobih hue numutkeun cahaya ambient. Kaméra gaduh lénsa ganda, sudut lega sareng sudut ultra lega dimana anjeun bakal kéngingkeun poto anu pangsaéna berkat stabilisasi optik, modeu HDR calakan sareng mode wengi anu ngamungkinkeun anjeun nyandak poto kalayan kualitas anu saé sanajan dina kaayaan cahaya anu rendah pisan. .

Sadaya ieu teu tiasa dianggo tanpa prosesor paling canggih anu aya dina momen pikeun ponsel. Chip A15 Bionic ngajamin kinerja puncak mangtaun-taun ku kituna anjeun salawasna bisa ngarasakeun pilem favorit anjeun sarta kaulinan. Struktur aluminosis iPhone 13 ngajadikeun éta hampang pisan, sareng kaca hareup Ceramic Shield na langkung kuat tibatan kantos. Ogé hatur nuhun kana sertifikasi IP68 anjeun teu kedah sieun kacilakaan sareng cai.

Spésifikasi AirPods Generasi Ka-3

Headphone Apple anyar kalebet téknologi pangénggalna anu sayogi. Kalayan desain anu sami sareng AirPods Pro tapi tanpa bantalan silikon anu seueur anu teu pikaresepeun, AirPods 3 ieu gaduh EQ adaptif, audio spasial, sareng kadali touchSalian tiasa masihan paréntah ka Siri ngalangkungan sora anjeun kalayan paréntah "Hei Siri" tanpa kedah nyabak aranjeunna. Otonomi na 6 jam kalayan muatan tunggal bakal mawa anjeun ka mana waé kalayan musik favorit anjeun sarta podcast, kalawan total 30 jam otonomi berkat kasus ngecas na cocog sareng téhnologi MagSafe.

Sareng hayu urang hilap sihir Apple, sabab nyambungkeun headphone anjeun ka iPhone mangrupikeun masalah pikeun muka panutupna sareng mencét dina layar sélulér anjeun, Anjeun bakal otomatis gaduh aranjeunna numbu dina sadaya alat Apple Anjeun. Sareng anjeun bakal tiasa ngalih tina hiji alat ka alat anu sanés sacara otomatis, tanpa kedah napigasi dina ménu setélan atanapi nganonaktipkeun bluetooth pikeun tiasa ngaitkeun ka alat anu sanés.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.