Unduh 141 wallpaper Desain Bahan pikeun iPhone atanapi iPad anjeun

Latar Desain Bahan

Desain bahan Mangrupikeun salah sahiji hal anyar tina Android 5.0 sareng fitur ieu langsung dikaitkeun sareng interface, mangaruhan sistem operasi seluler Google sareng aplikasi utamina.

Sanaos Desain Bahan difokuskeun kana Android, sababaraha dinten ka pengker kami ningali badarat a versi anyar tina Google Maps pikeun ios nganggo antarbeungeut ieu. Anu dimaksud Google sareng ieu nyaéta panganteur na anu anyar nyaéta multiplatform sareng éta ogé diadopsi dina halaman wéb, ngahijikeun gaya pikeun ngajantenkeun interfaces langkung intuitif pikeun pangguna.

Pikeun ngamajukeun luncat ieu kana Desain Bahan, a kumpulan 141 wallpaper pikeun smartphone sareng tablet dumasar kana ieu filsafat desain anyar. Éta seueur sareng rupa-rupa sahingga anjeun pasti bakal mendakan anu cocog sareng cita rasa pribadi anjeun.

ios 8 sanés éta nawiskeun kami kisaran anu ageung teuing dina hal kustomisasi tapi ku parobihan wallpaper anu sederhana, urang bakal kéngingkeun angkat muka anu narik ati. Émut yén sadaya transparansi dinamis bakal ngarobah penampilanana saatos ngarobih wallpaper, janten upami urang nyandak pilihan anu leres, hasilna bakal saé.

Sanaos béntenna ios 8 sareng Desain Bahan jelas, duanana interfaces sigana akur saé. IPhone atanapi iPad anjeun moal bentrok lamun tungtungna milih salah sahiji wallpaper ieu.

Upami anjeun hoyong anjeun tiasa unduh koleksi lengkep wallpaper Dina salajengna link.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Alvaro Guevara cenahna

    Haha