Unduh panganteur ios 8 dina format PSD

Unduh panganteur ios 8

Sakumaha biasa, saatos pembaruan ios ageung aranjeunna dikenalkeun elemen visual anyar dina panganteur na tina sistem, hiji hal anu dimangpaatkeun ku pamekar pikeun ngahijikeun kana aplikasi nyalira sahingga nyiptakeun perasaan yén penampilanana diluyukeun sareng inovasi pangénggalna anu ditepikeun ku Apple.

Kusabab ieu, désainer aplikasi sok ngaapresiasi gaduh file sareng antarbeungeut sistem operasi pikeun aranjeunna anu badé ngembangkeun aplikasi, sahingga aranjeunna ngahontal penampilan visual anu henteu bénjol sareng sigana didamel ku Apple nyalira. Saatos datangna ios 7, sabaraha aplikasi ninggali skeumorphism pikeun bet dina interface datar?

Unduh panganteur ios 8

Upami anjeun pangembang atanapi panganteur desain aplikasi pikeun ios, hatur nuhun ka file dina format PSD diterbitkeun dina halaman wéb Teehanlax, anjeun ngagaduhan ujung jari anu seueur ios 8 visual pikeun anjeun ngahijikeun kana aplikasi atanapi desain anjeun.

Runtuyan tambahan anu sanésna ogé parantos ditambihan sapertos panémbong ios 8 dina vérsi standar atanapi diperpanjang, bahkan urang tiasa nganggo iPhone 6 bodas, emas atanapi kulawu rohangan pikeun nambihan desain anu kaluar tina kreativitas urang.

File anu ngandung sadaya unsur grafis ios 8 éta gratis gratis Sareng, tangtosna, éta tiasa diédit pikeun nyaluyukeun penampilanana ku karesep urang. Jinis sumber daya ieu diapresiasi pisan, janten upami padamelan anjeun caket caket sareng ios, anjeun pasti bakal ngahargaan ayana file ieu dina format PSD.

Unduh - IOS 8 panganteur PSD


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

4 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   juanmdz cenahna

    Henteu aya tautan unduh langsung?

    1.    Nacho cenahna

      Dina akhir tulisan éta, urang ngan ukur ngalaman sakedik masalah nalika medarkeun postingan sareng tautanana ditunda. Sing salamet!

      1.    franctastic cenahna

        ok

  2.   franctastic cenahna

    Henteu aya tautan unduh langsung?