Unduh albeum Lagu2 of Innocence UXNUMX gratis

https://www.youtube.com/watch?v=nXJz3C12bWs

Sanaos aranjeunna nampik éta dugi ka waktos terakhir pikeun nyingkahan kejutan, band U2 éta tamu hébat tina intina kamari sareng nyandak kasempetan pikeun nampilkeun ka dunya albeum barunya anu judulna «Lagu-lagu Innocence«, Albeum anu ku cara kitu, urang tiasa ngaunduh gratis ngalangkungan iTunes, posisi anu ngareuwaskeun sadayana sareng kumaha carana, nampi token pangajen di saluruh dunya.

Hatur nuhun kana manuver ieu, disk «Lagu Innocence »ku U2 sacara otomatis sayogi pikeun 500 juta pangguna di 119 nagara. Upami anjeun hoyong terang kumaha unduh albeum U2 pangénggalna gratis, didieu urang ngawartosan anjeun léngkah-léngkah pikeun nuturkeun.

download Lagu tina Innocence tina iPhone:

u2

  1. Luncurkeun aplikasi iPhone Music.
  2. Sakali di jero aplikasi, buka bagian Albeum anu nembongan di handapeun sareng upami henteu muncul, pencét dina bagian «Langkung» sareng anjeun bakal mendakanana di ditu.
  3. Anjeun sacara otomatis bakal ningali yén albeum U2 némbongan siap diunduh ngalangkungan iCloud, tiasa lengkep atanapi lagu khusus masing-masing. Aya ogé kamungkinan ngaklik lagu naon waé pikeun ngamimitian ngupingkeunana sacara otomatis.

download Lagu tina Innocence tina iTunes:

U2

Upami urang langkung resep ngaunduh albeum U2 pangénggalna nganggo iTunes, ieu léngkah-léngkah ieu kedah di handap:

  1. Buka aplikasi iTunes dina komputer Mac atanapi Windows anjeun
  2. Lebetkeun bagian albeum anu aya dina bagian musik teras pilih albeum "Lagu-lagu Innocence." Kalayan padika ieu anjeun bakal tiasa ngadangukeun unggal lagu sakaligus atanapi ngaunduh disk lengkep kana hard disk supados sayogi di perpustakaan anjeun.
  3. Upami albeumna henteu muncul dina bagian saacanna, buka iTunes Store sareng milarian "Lagu-lagu Innocence." Anjeun tiasa sacara otomatis ngamimitian unduhan.

 

Henteu diragukeun, kado anu teu disangka-sangka sareng anu henteu diragukeun dihargaan ku U2 sareng Apple.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

21 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Andalusian cenahna

    Nya, éta henteu némbongan dina alat kuring. Kuring ogé asup ka toko itunes sareng hal anu sami kajadian ka kuring, katingalina nuju dipésér tapi ngan ukur ngamungkinkeun kuring ngakses sawangan sadaya lagu. Dina komputer ogé.

    1.    Lacho cenahna

      Pikeun ngaunduh ITUNES: Anjeun lebet halaman utama toko iTunes (logo bumi) sareng milari pilihan "dipésér", pencét sareng sadaya pameseran anjeun bakal muncul (kalebet albeum ieu). Kuring miharep éta bakal janten anjeun mangpaat!

      1.    Anto cenahna

        Hatur nuhun Lacho !!!! koméntar anjeun ngabantuan pisan kuring.

  2.   Tegueste cenahna

    Éta kajadian ka kuring sami sareng "Andalusian" Kuring ngalaksanakeun naon anu aranjeunna paréntahkeun ka kuring dina tweet pikeun mareuman alat éta sareng kuring bosen ngalakukeun éta sareng nanaon. Mudah-mudahan aranjeunna mendakan solusi anu kuring hoyong ngupingkeun albeumna

  3.   Pamayang cenahna

    Lebetkeun toko iTunes ... Di handap klik dina Langkung. Teras pencét dina Dibeuli ... Pencét dina Musik. Anjeun kedah kéngingkeun albeum U2. Anjeun pencét kana méga alit kalayan tanggalna sareng éta kedah diunduh.

    1.    Andalusian cenahna

      Enya enya ...

  4.   Fher cenahna

    Saha anu henteu acan muncul, antosan waé, kuring nyobian tadi wengi teu aya anu némbongan. Kuring nyobian 5 menit ka pengker sareng aya albeumna sareng kuring ngan ukur ngaunduh tina iPhone.

  5.   Alberto cenahna

    Nya, kanggo sadayana ti payun: Anjeun teu sono pisan.

  6.   Tim Cook cenahna

    Mangrupikeun albeum anu luar biasa, kuring resep !! aranjeunna parantos leres pisan !!

    1.    uff cenahna

      atawa anjeun teu kedah resep U2. euweuh deui sabab anjeun teu mayar éta. naon siah anjeun

      1.    Tim Cook cenahna

        Naon anu anjeun terang ngeunaan naon anu kuring resep atanapi naon anu kuring henteu resep, "jelema bodo"? Hayu urang tingali naha anjeun mayar albeum nalika diical dina 13 Oktober, anjeun bajingan

  7.   Rushdie cenahna

    Kuring ngan ukur nambihan kana perpustakaan musik. Kumaha cara dipupus?
    Upami aya anu terang kumaha miceunana, kuring bakal ngahatur nuhun.

    1.    KyrosBlanck cenahna

      Tina iTunes anjeun tiasa ngahapus (tombol katuhu> hapus).

  8.   Rushdie cenahna

    Éta hal anu munggaran kuring nyobian, nyingkronkeun sareng iTunes sareng éta henteu masihan pilihan pikeun mupus.

  9.   AT cenahna

    Kumaha kuring mupus na

  10.   Valeria cenahna

    Karunya yén aranjeunna maksakeun naon-naon ka anjeun anu kedah anjeun putuskeun.
    Batur tiasa ngawartosan kuring kumaha mupus ieu, kuring parantos mariksa dina iTunes tapi henteu jalan.
    Dupi anjeun kersa ngajaga kami inpormasi.
    Salam sareng kabeneran !!

  11.   kerangka cenahna

    Tétéla albeumna moal tiasa dihapus: / Kuring henteu pikaresepeun atanapi lucu kusabab éta henteu leres, sadayana mutuskeun naon anu aranjeunna pikahoyong sareng naon anu henteu, anjeun henteu wajib ngupingkeun hal anu anjeun henteu kersa ngupingkeun, parah pisan apel. Sareng sanés kusabab U2, éta kusabab cara aranjeunna ngalakukeun hal.

  12.   Lili cenahna

    Crap, kuring henteu resep ngadangukeunana sareng aranjeunna maksa ka kuring. Naha albeum éta dina ipod kuring sareng mustahil dihapus, ayeuna ternyata aranjeunna badé nyarioskeun naon anu kedah didangukeun ??? Upami aya anu terang cara mupus na, mudah-mudahan bakal gancang nyariosna. Sareng kuring miharep idiot ieu apal yén aranjeunna nyiram. Mimiti dina ngamutahirkeun unggal sering, upami anjeun henteu ngamutahirkeun anjeun moal tiasa nganggo ipod, kadua, dina ngaunduh aplikasi anu diperyogikeun pikeun dianggo sanésna, nyaéta ka Egg, sapertos utusan Facebook, anu ku kuring benci. Sareng ayeuna ieu !! Pasang musik anu aranjeunna pikahoyong dina alat anu kuring mayar kanggo ngadangukeun naon anu kuring HAYANG,

  13.   Glendy gomez cenahna

    Abdi parantos ngahapus albeum éta !!!!

  14.   Luis Alexander Lopez cenahna

    Bal tina idiot upami anjeun teu resep kana album U2, tong ngupingkeun saderhana éta

  15.   Glendy gomez cenahna

    Tiasa henteu anjeun atanapi naha anjeun masih peryogi bantosan