Unduh tautan ios 8 versi akhir

ios 8 béta 4

Tungtungna, sareng saatos ngantosan lami, urang ayeuna tiasa ngaunduh vérsi ahir ios 8 dina sadaya alat anu cocog, ti mana iPhone 4 murag, anu bakal ngajantenkeun versi ios pangénggalna dugi ka sateuacan update sistem iDevices tiasa dianggo. Upami anjeun bosen nyobian ngapdet iDevice anjeun ngalangkungan iTunes tapi teu aya jalanna sabab kamungkinan aranjeunna jenuh, sapertos biasana dina jam-jam munggaran, maka Kami nunjukkeun sadaya tautan langsung pikeun ngaunduh sareng masangkeunana dina iDevices Anjeun.

Sakali IPSW saluyu sareng alat anjeun parantos diunduh, Anjeun kedah sambungkeun kana iTunes, ngadamel salinan cadangan teras pencét tombol Alt + Restore upami urang gaduh Mac, atanapi Sifht + Restore upami urang badé ngalakukeun pembaruan tina Windows PC. Salajengna urang kedah angkat ka folder dimana file anu diunduh ayana sareng prosés na bakal dilanjutkeun sacara otomatis.

iPad:

iPhone:

ipod touch:

Sangkan ti mimiti urang teu ngagaduhan masalah sareng alat kami, idéalna nyaéta ngalakukeun pamasangan anu bersih sareng henteu malikeun cadangan sateuacanaUpami anjeun parantos ngalaman masalah kinerja, éta bakal dialihkeun kana sistem operasi anyar ieu pikeun alat sélulér Apple sareng tablet.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

10 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Fabricio cenahna

    Naha sami sareng GM ios 8? Aranjeunna gaduh jumlah ngawangun anu sami

  2.   Jose Luis cenahna

    Ieu mangrupikeun vérsi akhir tina IOS 8? Punten mastikeun, supados anjeun unduh… hatur nuhun.

    1.    Ignacio Lopez cenahna

      Ngabenerkeun. Éta mangrupikeun vérsi anu akhir.

  3.   Diego Garateguy cenahna

    Naon angka ngawangun anjeun gaduh?

    1.    R0gelio cenahna

      xnumxaxnumx

  4.   R0gelio cenahna

    ieu nembongan ka kuring 12a365

  5.   ciltello cenahna

    dina iphone 5s gsm nyaéta cdma sareng cdma nyaéta gsm kumargi gsm kedah nyarios iphone 6,1_8.0 sareng nyebatkeun iphone 6,2_8.0

    1.    Ignacio Lopez cenahna

      Mang. Nuhun kana koméntarna. Dirobah.

  6.   Jhon cenahna

    nu mana vérsi anu tiasa dianggo dina ipad 4 A1459. ???

  7.   Ignacio Lopez cenahna

    Upami éta ngan ukur vérsi Wi-Fi: iPad (WiFi generasi ka-4) upami éta ogé ngagaduhan sambungan sélulérna, éta bakal janten iPad (GSM generasi ka-4)