Unduh wallpaper ekslusif iPad Air 2020 anyar

Tanggal 15 Séptémber, Apple ngayakeun acara online dimana éta nampilkeun anu anyar iPad Air 2020 (Generasi ka-4), iPad tingkat lebet, Apple Watch Series 6 sareng paket jasa (Apple One) anu dipikahoyong ku Apple ajak pamaké mésér langkung seueur jasa pikeun artos kirang.

Generasi kaopat tina generasi kaopat iPad Air, urang kedah nyarioskeun ngeunaan wallpaper ekslusif anyar anu asalna tina panangan iPad anyar ieu. Wallpaper ieu, disebat ku Apple salaku Mi (mie), wallpaper anu urang tiasa ngaunduh kanggo dianggo dina iPad atanapi iPhone urang.

Wallpaper ieu aya dina lima warna: héjo, pink, pérak, kulawu sareng biru sareng sayogi di versi lampu na poék nambahan jumlahna 10 wallpaper anu tiasa diunduh sareng dianggo dina iPhone atanapi iPad kami tanpa kedah mésér iPad anu kalebetna.

Wallpaper ieu parantos ditarik langsung tina firmware iPadOS 14Kituna, aranjeunna sayogi dina babandingan aslina (2.560 × 2.560).

Pikeun ngaunduh langsung kana iPhone, iPad atanapi alat sanés, anjeun kedah klik gambarna langkung ti sadetik teras pencét dina Tambihkeun ka Poto kanggo nyimpenna dina aplikasi Poto. Sakali diunduh kana alat anjeun, anjeun kedah buka aplikasi Poto, pencét dina tombol bagikeun teras pilih Wallpaper.

IPad Air 2020 sayogi dina warna biru, pink, héjo, pérak sareng rohangan kulawu, warna anu sami dimana urang bade mendakan wallpaper. Éta sayogi dina versi 64 sareng 256 GB sareng kompatibel sareng Apple Pencil generasi kadua salian ti Magic Keyboard anu kalebet trackpad.

Harga awal generasi anyar ieu nyaéta 649 euro kanggo vérsi 64 GB sareng sambungan Wi-Fi dugi ka 959 euro kanggo vérsi 256 GB kalayan sambungan Wi-Fi sareng Sélular.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.