Unduh wallpaper anyar anu kalebet dina ios 8

ios8-wallpaper

ios 8 bakal sumping sareng seueur fitur-fitur anyar tapi salah sahiji tambahan panganyarna anu urang tingali dina versi Golden Master mangrupikeun kumpulan wallpaper anyar anu pikaresepeun pikeun nikmati pangaruh Parallax sareng kualitas anu disayogikeun ku panel IPS dina layar anjeun.

Di momen, ieu wallpaper kalebet dina ios 8 Golden Master Éta ngan ukur diadaptasi kana layar iPhone 5 / 5s, tetep émut yén iPhone 6 henteu acan payu sareng, ku alatan éta, Apple henteu nyebarkeun firmware pikeun dua terminal ieu anu bakal mimiti dijual ti 19 Séptémber Séptémber 26 upami anjeun cicing di Spanyol. Tanpa ado deui, kuring ngantepkeun anjeun sadaya wallpaper janten anjeun tiasa ngaunduh gambar anu anjeun paling resep:

IOS 8 Latar

Garis luhurUnodosTiluOpatCinco

Garis tengahUnodosTiluOpatCinco

Garis handapUnodos TiluOpatCinco

Émut yén vérsi ahir ios 8 tiasa didownload salajengna September 17, émut naon anu anjeun peryogikeun sahenteuna hiji iPhone 4s, iPad 2, iPad Mini atanapi iPod Touch generasi ka lima pikeun tiasa ngaraos ios 8. Upami anjeun ngagaduhan rencana anu diénggalan atanapi hoyong ngémutan deui, panginten anjeun kedah nimbangkeun séri aspék anu bakal ngabantosan anjeun nyandak kaputusan Nalika waktosna sumping.

Upami anjeun tungtungna mutuskeun ngadamel kabisat ka ios 8 dina tanggal 17 Séptémber, ieu mangrupikeun a tutorial kalayan léngkah Bakal diperyogikeun pikeun nuluykeun ngalakukeunana dina waktos anu sesingkatna, tanpa résiko sareng cara anu paling épéktip.

Sumber - iDownloadblog


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

3 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Leo cenahna

    Hatur nuhun sharing!

  2.   Mara cenahna

    Hatur nuhun pisan..!!

  3.   Carlos palacuran cenahna

    naon bangsat