Unduh wallpaper anyar ios 11 sareng macOS High Sierra

iOS 11, macOS High Sierra, Sistem operasi Apple anu anyar anu nunjukkeun urang sabaraha jauh ti Cupertino hoyong angkat taun ayeuna. Sababaraha sistem operasi anu henteu nyandak parobahan éstétis anu relevan pisan tapi anu pasti bakal ngarevitalisasi alat urang. Tangtosna, sapertos dina waktos sateuacana, para jalmi ti Apple hoyong nambihan anu ganjil wallpaper anyar pikeun urang ngaleupaskeun sistem operasi dina sadaya alat kami. Sareng sigana urang bakal tiasa nganggo wallpaper énggal ieu sateuacan sateuacana vérsi akhir iOS 11 sareng macOS High Sierra dileupaskeun ...

Aya sababaraha pangguna anu nyusud sakabeh tangkal map tina sistem operasi anu énggal, ayeuna dina béta, pikeun tiasa nyayogikeun kami sadaya wallpaper énggal, atanapi wallpaper éta, anu kami resep pisan ngeunaan presentasi ios 11 sareng macOS Tinggi Sierra. Naha anjeun hoyong wallpaper énggal ieu? Saatos luncat kami masihan anjeun sadayana detil pikeun tiasa unduh latar éndah anu dikaluarkeun ku sistem operasi Apple anu anyar: macOS High Sierra sareng ios 11 ...

Mimiti anjeun nyarioskeun yén kami ogé parantos lebet kana daptar anu wallpaper sareng iMac Pro diwanohkeun, komputer desktop panarjamah anyar ti para jajaka ti Cupertino. Wallpaper anyar anu dugi ka Resolusi 5K, resolusi layar iMac Pro. Pikeun ngaunduh wallpaper anu anjeun kedahkeun pencét dina tautan ieu sareng simpen gambar dina alat anjeun:

Sareng ayeuna pikeun nikmati wallpaper anyar anjeun, a alternatip anu saé pikeun ngarevitalisasi alat anjeun sacara grafis nyingkahan kedah ngalangkungan masang versi Béta sistem operasi anu ayeuna henteu stabil. Sareng anjeun, naha anjeun parantos mutuskeun ngonpigurasikeun salah sahiji wallpaper anyar ieu dina iPhone atanapi Macs anjeun?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.