Unduh wallpaper pengumuman Apple Watch anyar

Tari-iPad-wallpaper-ku-Jason-Zigrino

Salami sasih ieu yén urang badé bérés, Apple parantos ngahaturanan nyalira pikeun mostingkeun langkung ti belasan video ngeunaan Apple Watch. Pidéo pondok, panjangna sakitar 30 detik, nyorot sadaya kamungkinan anu ditawarkeun ku Apple smartwatch sareng anu disebat Apple Watch.

Liburan Natal bakal datang sareng Apple hoyong mémori pamaké Anyarkeun sareng ngingetkeun aranjeunna yén upami aranjeunna resep kana jam tangan, henteu langkung saé tibatan Apple Watch, salami aranjeunna janten pangguna perusahaan berbasis Cupertino.

Iklan ieu ngingetkeun iklan munggaran pikeun iPod, dimana kombinasi warna sareng pesen saderhana didaptarkeun. Tapi iPod henteu aya hubunganana sareng Apple Watch. Anu terakhir nyaéta parangkat masih pisan dispensable ku pamaké sanaos Apple nganggap yén éta henteu sapertos kitu. Ieu mangrupikeun tautan pikeun ngaunduh dana ieu dina vérsi na pikeun iPad, iPhone sareng Apple Watch.

Unduh dana tina iklan Apple Watch

Unduh SiklusiPadiPhoneApple Watch

Unduh DarsoiPadiPhoneApple Watch

Unduh CiumiPadiPhoneApple Watch

Unduh PindahkeuniPadiPhoneApple Watch

Unduh PlayiPadiPhoneApple Watch

Unduh RideiPadiPhoneApple Watch

Unduh DarsoiPadiPhoneApple Watch

Unduh SkateiPadiPhoneApple Watch

Unduh SprinkleiPadiPhoneApple Watch

Gaya UnduhiPadiPhoneApple Watch

Unduh TrainiPadiPhoneApple Watch

Unduh WisataiPadiPhoneApple Watch

Jason Zigrino parantos ngumpulkeun sadaya latar ieu sareng ngajantenkeun aranjeunna sayogi pikeun sadaya pangguna anu resep kana wallpaper. Sadaya dana anu ditingalikeun dina tautan anu kuring atos ditambihan di luhur, diadaptasi kana résolusi anu béda tina modél iPad anu béda, sanaos ayeuna sadayana ngagaduhan layar rétina, anu bakal ngamungkinkeun urang pikeun nikmati kalayan sampurna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.