Unduh wallpaper ios 8 dina iPhone anjeun

ios 8 Wallpaper

Apple ngaluncurkeun versi anyar tina ios sareng, sapertos biasa, waktuna kanggo nawiskeun fondos de pantalla pakait pikeun telepon pinter sareng iPad anjeun. Unggal taun perusahaan ngaluncurkeun wallpaper énggal anu aya hubunganana sareng berita anu ditepikeun dina Konperénsi Pamekar Dunya sareng waktos ieu henteu tiasa kirang. Latar ios 8 saluyu sareng spanduk anu dianggo ku perusahaan di Pusat Mosone di San Fransisco, dimana tempat WWDC 2014 lumangsung minggu ieu.

Spanduk ieu tiasa ditingali sababaraha dinten sateuacan acara dimimitian sareng aranjeunna mirip, dina sababaraha tingkatan, anu dipidangkeun dua taun ka pengker nalika presentasi ios 6. ios 8 wallpaper pikeun unggal jenis iPhone anu cocog sareng iPad. Pikeun ngaunduhna, anjeun kedah muka tulisan ieu tina iPhone anjeun, simpen gambar na, tina Albeum, setel janten wallpaper:

iPhone 5 / iPhone 5s / iPhone 5c

ios 8 iPhone 5 tukang

iPhone 4s

ios 8 iPhone 4 latar tukang

iPad (pencét gambar pikeun ngagedéan)

tukang ios 8 ipad


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Augusto cenahna

    Sigana luar biasa dina 4s 🙂 kalayan paralax efect, hatur nuhun