Kumaha cara ngaunduh wallpaper iPhone 13 sareng iPhone 13 Pro

Kalayan tiap versi ios anyar, Apple ngenalkeun sajumlah wallpaper ekslusif anyar tina vérsi anyar éta, sababaraha wallpaper anu, upami urang henteu gaduh kasempetan pikeun ngapdet alat kami (ios 15 cocog sareng alat anu sami sareng ios 14), urang tiasa ngaunduh sareng dianggo tanpa aya masalah.

Kalayan ios 15, éta moal janten pengecualian. Dina artikel ieu kami nawiskeun anjeun kamungkinan unduh wallpaper anyar anu asalna tina panangan versi lima belas ti ios, wallpaper anu parantos diekstraksi tina versi Calon Ngaleupaskeun, janten éta sanés vérsi seniman sakumaha anu sering dilakukeun.

Wallpaper anyar anu mangrupikeun bagian tina ios 15 Jumlahna aya 18, 8 tina iPhone 13 Pro sareng 10 tina iPhone 13 sareng iPhone 13 mini. Dihandap ieu kami nunjukkeun link anu langsung pikeun ngaunduh sadaya wallpaper dina résolusi aslina, ngalangkungan halaman wéb iDownloadBlog budak.

Unduh wallpaper iPhone 13 Pro

Unduh iPhone 13 wallpaper

Pikeun ngaunduh masing-masing latar dina resolusi aslina tina iPhone atanapi iPad, anjeun kedah pencét dina unggal tautan. Nalika gambar dibuka, pencét sareng tahan jari anjeun dina gambar teras pilih Tambihkeun kana Poto.

Pikeun ngagunakeunana salaku wallpaper, anjeun angkat ka aplikasi Poto, pilih gambarna, pencét dina bagikeun teras pilih dina Wallpaper. Akhirna, pilih upami anjeun badé nganggo éta ngan ukur latar tukang layar utama atanapi ogé layar konci.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.