Unduh wallpaper OS X Yosemite pikeun iPad anjeun

OS X Yosemite

OS X Yosemite mangrupikeun sistem operasi anu paling canggih di dunya, atanapi saur Apple. Kaleresan nyaéta kuring parantos nyobian éta ti saprak publik sareng kuring henteu ngagaduhan masalah, Kuring resep desain anyar boh antarbeungeut sareng aplikasi na sareng tangtosna fungsi énggalna sapertos Handoff. Upami anjeun maca kuring sacara rutin, anjeun bakal terang yén kuring resep kana desain alat kuring: aplikasi, wallpaper atanapi tweak anu ningkatkeun desain, sareng éta naha kuring nyangking anjeun wallpaper OS X Yosemite, sababaraha wallpaper anu didamel ku Apple (sacara standar kalebet dina Yosemite) kanggo sadaya alat anjeun: Mac, iPad sareng iPhone. Hareupeun!

Wallpaper OS X Yosemite, dumasar paménta

Mangtaun-taun, OS X parantos robih ku sababaraha cara, tapi henteu pernah dina prinsipna: kakuatan, kesederhanaan, kaindahan. Nalika ngembangkeun OS X Yosemite, kami milari sistem operasi anu langkung maju sareng gampang dianggo, tapi anu leres-leres leres pisan sareng inti Mac. OS X Yosemite nyaéta épolusi alami OS X. Henteu ngan kusabab desain na. Ogé pikeun poténsialna anu luar biasa.

Pikeun Yosemite kuring, dina hal desain, éta sistem operasi anu pangsaéna anu kuring nyobian: minimalis, warna, panataan rohangan, jst. Wallpaper standar parantos difokuskeun Taman Nasional Yosemite (California) sareng ti saprak éta sadayana wallpaper anu anjeun tiasa unduh di handap ieu. Jason Zigrino ngabiayaan halaman DevianART sareng ngabagi éta sareng sadaya jaringan. Sacara total aranjeunna lima wallpaper diciptakeun ku Apple, dirancang khusus pikeun alat-alat kami:

  • Mac: Upami anjeun ngagaduhan monitor 4K, anjeun kabeneran kusabab latar ieu cocog sareng resolusi éta.
  • iPad: Di dieu anjeun ngagaduhan ZIP sareng sadaya latar anu diciptakeun ku Jason anu cocog sareng dioptimalkeun sareng layar iPads urang. link
  • iPhone: Dina cara nu sami, di dieu anjeun ngagaduhan lima OS X Yosemite wallpaper anu cocog sareng iPhone anjeun. link

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.