Unduh wallpaper resmi ios 8 sareng OS X Yosemite

apel drive icloud

Salah sahiji tugas Apple nalika nyiptakeun sistem operasi nyaéta desain na, kumaha unsur-unsur na terstruktur, kumaha aranjeunna bakal meta nalika aranjeunna dina kaayaan pangguna sareng tangtosna, kumaha konsumén bakal ningali éta. Sakumaha anu urang tingali, anu mimiti, dina poster Moscowone Center sareng, anu kadua, dina keynote WWDC 2014, anu resmi ios 8 sareng OS X Yosemite wallpaper leres-leres geulis. Di dieu, dina iPad News, kami nawiskeun wallpaper pikeun alat anjeun, tanpa kedah ngaksés halaman wéb Apple.

Wallpaper ios 8 sareng OS X Yosemite pikeun alat anjeun

  • OS X Yosemite Wallpaper pikeun Mac
  • OS X Yosemite Wallpaper pikeun iPad
  • IOS 8 Wallpaper pikeun iPad

Wallpaper di luhur dioptimalkeun pikeun sadaya layar alat, nyaéta, éta tiasa dianggo dina kualitas anu paling luhur dina iDevices kalayan layar retina. Hayu urang analisa sakedik naon anu urang tingali dina masing-masing wallpaper sistem operasi anu anyar:

  1. OS X Yosemite: Dina kasus OS X, Apple nunjukkeun ka urang "El Capitan" karya alam anu dipendakan di "Yosemite Park" di California. Sakumaha anjeun tiasa tingali, Apple milih nami kanggo sistem operasi na di California, sapertos Yosemite sareng versi sateuacanna, Mavericks.
  2. ios 8: Di sisi anu sanésna, wallpaper pembaruan ios utama kadalapan mangrupikeun samudra. Kami leres-leres henteu terang naon hartosna ieu cap, naha henteu naros ka désainer Cupertino? Aranjeunna gaduh jawaban.

Kami arepkeun anjeun nganikmati sadaya wallpaper anu kami sediakan sareng mimitian nyiapkeun alat-alat anjeun pikeun kadatangan dua sistem operasi énggal ieu di akhir taun ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Guillermo l. cenahna

    Abdi nembé ngagaleuh iPad 2, kalayan reuwas pisan yén éta ngagaduhan ios 8.1.3, sareng kuring henteu tiasa ngaunduh sababaraha jaringan sosial. Kuring henteu terang naon anu aranjeunna pikir ku henteu kalebet whatsapp kanggo iPad kalayan sistem anu langkung maju, kanggo éta bagian kuring langkung resep Android ... Naha aya batur didieu anu tiasa ngabantosan kuring atanapi ngawartosan kumaha kuring tiasa ngalakukeun pikeun nempatkeun ios 7.1 deui kana iPad 2 kuring hatur nuhun kuring bakal ngahargaan pisan .. Salam ti Honduras