Unduh wallpaper tina acara 'One More Thing' dina 10 November

Apple Fund tina Acara 'One Thing Thing'

Anu salajengna 10 de noviembre Apple bakal nampilkeun Macs anyar nganggo Apple Silicon, prosesor ARM apel gedé sorangan. Dipiharep ogé bakal aya beja dina tingkat parangkat lunak nampilkeun atanapi ngumumkeun kadatangan macOS Big Sur atanapi kamungkinan datangna ios 14.2 anu Golden Master parantos aya dina panangan pangembang. Acara dingaranan 'Hiji hal deui' sareng éta bakal disiarkeun sacara ampir sapertos tilu acara sateuacanna di Apple Park. Upami anjeun hoyong ngamiskeun antosan, ieu wallpaper dumasar kana desain undangan acara pikeun sadaya alat anjeun.

Wallpaper tina keynote Apple salajengna

'One More Thing' mangrupikeun nami anu hoyong Apple masihan kanggo acara salajengna. Ieu bakal kajantenan dina 10 Nopémber di Apple Park sareng anu intina katilu dina tilu bulan, sadayana kalebet kaayaan global dipangaruhan ku COVID-19. Nanging, éta henteu ngahambat produk anu diprogram ku perusahaan pikeun diluncurkeun, sanaos sababaraha waktos reureuh sapertos anu kajantenan sareng iPhone 12.

Tulisan anu aya hubunganana:
Unduh di dieu wallpaper anu dirancang ku Apple pikeun iPhone 12 anyar

Pikeun ngantosan kadatangan Mac anyar sareng kamungkinan AirTags kami bawa ka anjeun wallpaper dumasar kana desain undangan tina acara Apple salajengna. Anu ngurus ngajantenkeun aranjeunna janten kanyataan nyaéta panyipta @psprrom, @FlareZephyr sareng @Surenix. Désainer ieu parantos ngiringan ilubiung dina kagiatan anu sanésna nyiptakeun wallpaper tina iPhone 12 atanapi kajadian sateuacana.

Hatur nuhun kana wallpaper ieu urang tiasa ngaropea alat-alat urang kalayan warna gamut ieu mangrupikeun campuran ios 7 sareng Mac OS X Snow Leopard. Hasilna nyugemakeun sareng, sakumaha ceuk kuring, aya sababaraha ukuran pikeun masing-masing alat anu anjeun badé ngarobih. Samentawis éta, urang ngan ukur tiasa ngantosan 'Hiji Langkung Hal' Salasa payun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.