Unduh wallpaper ti Apple Keynote salajengna

konci-wallpaper

Seueur anu dikabarkan sareng tungtungna murag, Apple Keynote dina 27 Oktober, Keynote dimana Apple diarepkeun pikeun ngaluncurkeun Mac anyar. Sareng éta kami parantos lami tanpa pembaruan komputer budak di blok. Oke, numutkeun aranjeunna iPad mangrupikeun komputer pribadi "anyar", tapi anjeun bakal sareng kuring yén seueur aliran kerja anu urang anggo dina dinten-dinten ayeuna langkung rumit dina iPad.

Naon anu bakal urang tingali dina dinten 27 salajengna? Nya, aya seueur rumor dina tabel, sareng salaku data kuring bakal nyaritakeun yén ti 27 dugi ka 30 Oktober bakal aya kongrés kreatif Final Cut Pro X di Cupertino, hayu urang tingali alat naon pikeun propésional pidéo anu bakal urang tingali ... Naha anjeun resep undangan anu dikirim Apple ka Keynote?, Maka kami masihan anjeun sadayana detil supados unduh wallpaper, wallpaper anyar ieu, supados alat anjeun katingali sapertos énggal pikeun Keynote salajengna dina 27 Oktober ...

Kami nyandak anjeun tilu wallpaper, atanapi wallpaper anu béda, pikeun iDevices anjeun: wallpaper sareng apel Apple tina undangan Keynote of 27 Oktober, a langkung wallpaper sareng apel Apple dibarengan ku legenda "halo deui" sabab sumping dina undangan Keynote, sareng hiji deui wallpaper anu nunjukkeun kami apel anu ngagedéan. Anjeun ngan kedah ngaunduh gambar anu anjeun pikahoyong teras setél salaku wallpaper (iDevice anjeun bakal masihan anjeun pilihan pikeun milih éta salaku wallpaper pikeun layar utama, layar konci, atanapi duanana).

Anjeun terang, kanggo ngantosan dinten énjing 27 Oktober, ti Actualidad iPhone kami bakal nyaritakeun anjeun sadayana rinci menit demi menit sacara langsung, ogé dina tungtung Keynote kami bakal ngabawa anjeun sadaya inpormasi resmi. Kemis 27 jam 19:00 (waktos Spanyol lokal), urang ngantosan anjeun ...


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.