IPhone 5se sareng iPad Pro unveiling nyangsang ka 22 Maret [RUMOR]

iphone 5se ipad air 3 Hal anu pangpayunna kuring badé nyarios sareng jelaskeun ti mimiti éta nyaéta a baja harewos. Pikeun kuring, naon anu dicarioskeun ku Mark Gurman "badé masal" sareng sumberna teu acan ngawartosan perkawis éta. Kitu cenah, rumor anyar yén halaman wéb Koréa parantos diterbitkeun minggu ieu UnderKG negeskeun yén kajadian anu urang sadayana ngantosan dina 15 Maret, di mana iPhone 5se sareng anyar 9.7 inci iPad Pro, éta bakal ditunda ngan saminggu na Éta bakal diayakeun dina Salasa, 22 Maret.

Wéb Koréa sanés ngagaduhan perséntase anu hébat pikeun ngahasilkeun ramalan ngeunaan apel, tapi média anu langkung akurat anu sanés disebat dina hal ieu, sapertos Macotakara sareng Apple Insider. Diantara ramalan anu leres tina UnderKG, urang kedah nyerang, sabab éta aya dina panangan aranjeunna sateuacan saha waé deui iPhone 6 sareng iPhone 6 Plus, hal anu sanésna, sanés ramalan nyalira.

IPhone 5se sareng iPad Pro 9.7 inci tiasa dipidangkeun dina 22 Maret

Upami média Koréa leres sareng upami sesa tenggat waktosna kacumponan, kadua alat éta bakal dipaké dijual dinten Jumaah, 25 Maret, ngan ukur tilu dinten saatos presentasi na. Kusabab éta sanés iPhone, hayu urang sebutkeun, luhur tina jajaran, posisi anu ayeuna dicekel ku iPhone 6s sareng iPhone 6s Plus, kasadiaan iPhone 5se diperkirakeun langkung ageung tibatan alat anu dipidangkeun dina bulan Séptember sareng boh iPhone 4 inci salajengna sareng iPad 9.7 inci salajengna bakal sayogi di Spanyol (anu mangrupikeun nagara anu kuring paling kendali dina hal ieu) ti mimiti atanapi, paling-paling, di awal April.

Abdi ngetang dinten-dinten kanggo kéngingkeun iPad Pro 9.7 inci, kecuali hargana naék sareng aranjeunna maksa kuring mésér iPad Air 2. Sakumaha kuring sering naros, naha anjeun parantos mikirkeun naon anu anjeun badé mésér?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.