Upami anjeun ngagaduhan Jailbreak, iPhone anjeun ngan ukur tiasa diénggalan

Henteu lami ti harita urang nyarioskeun peluncuran vérsi "unc0ver" pangénggalna, Jailbreak anu ngamungkinkeun urang pikeun muka wates alat ios urang bahkan dina versi 13.5, anu pang anyarna dugi ka ayeuna. Nanging, Apple parantos ngamimitian damel, ngingetan urang jaman baheula antara iOS VS Jailbreak, janten parantos ngaluarkeun pembaruan alit ka ios 13.5.1 anu kalebet sababaraha perobihan tapi ngajantenkeun kamampuan ieu henteu kapake. Anjeun kedah ati-ati, tétéla bug dina "unc0ver" otomatis bakal ngamutahirkeun iPhone anjeun sareng Jailbreak ka ios 13.5.1 sareng ieu tiasa nyababkeun masalah. 

Nalika urang nyarioskeun anyar dina Podcast kami, salah sahiji karugian tina Jailbreak justru kami moal tiasa ngapdet, kumargi éta nyegah fungsi alat anu leres, nyatana henteu sababaraha kasus éta lebet kana loop anu urang moal tiasa bolaykeun kecuali ku netepkeun modeu DFU sareng nga-instal ulang sistem operasi, anu nyababkeun urang kaleungitan sadaya inpormasi anu saacanna urang teu direkam dina cadangan anu henteu ngagaduhan Jailbreak tangtosna. Janten siga kitu, Numutkeun inpormasi panganyarna, aya bug dina versi paling anyar tina alat Jailbreak anu henteu nganonaktifkeun fungsi pembaruan otomatis.

Janten, upami anjeun ngagaduhan jailbroken iOS 13.5 kami nyarankeun yén anjeun gancang angkat ka bagian tina Setélan> Umum> Pembaruan parangkat lunak pikeun nganonaktifkeun kamungkinan pembaruan otomatis, sanésna anjeun ngajalankeun résiko pikeun ngapdet deui sapeuting sareng kaleungitan seueur inpormasi. Anjeun ogé tiasa nganggo tweak anu cocog sapertos OTAdisabler, anu nganonaktifkeun otomatis Over the Air update dina iPhone atanapi iPad anjeun. Sakumaha biasa, ngalaksanakeun Jailbreak ngagaduhan serangkaian résiko anu biasana urang henteu ngajalankeun upami urang nganggo versi bersih tina perangkat lunak anu dipiboga ku Apple pikeun aranjeunna, éta bahaya tina perdagangan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.