Upami anjeun gaduh kartu kiridit AS, anjeun tiasa nganggo Apple Pay di daérah mana waé

Apple Pay

Anjeun parantos terang éta Apple Pay parantos ngamimitian damel saatos datangna ios 8.1. Di Spanyol kami henteu tiasa ngaktipkeun layanan éta kusabab teu aya pendirian atanapi badan anu kolaborasi sareng Apple di daérah kami, nanging, aya kamungkinan nipu iPhone 6 ku trik saderhana sahingga éta masihan urang aksés langsung kana menu konfigurasi Apple Pay .

Urang ngan saukur kedah buka menu Setélan> Umum> Bahasa sareng daérah sareng dugi ka dinya, urang ngarobih daérah iPhone 6 atanapi iPhone 6 Plus ka Amérika Serikat. Prosés ieu bakal langsung ngadamel Apple Pay diaktipkeun dina aplikasi Passbook. Anjeun kedah pencét kana tombol "+" kanggo nyandak pilihan pikeun nambihan kartu kiridit anu sah, hal anu ayeuna dibatesan pikeun anu ti daérah Amérika.

Apple Pay

Upami urang ngagaduhan kartu AS, urang tiasa ngamimitian nganggo Apple Pay normal tapi upami ieu sanés kami, hiji-hijina hal anu tiasa kami laksanakeun nyaéta lebetkeun ménu konfigurasi sareng cobian nambihan kartu kiridit kami. Asistén tiasa dianggo saé pisan sareng ngamungkinkeun urang nambihan data ku cara manual atanapi nganggo kaméra iPhone 6, janten aranjeunna bakal dilebetkeun sacara otomatis.

Hanjakalna, aya bewara ti Apple Pay bakal nyaritakeun yén kartu anu kami coba tambahkeun teu acan cocog sareng jasa. Mudah-mudahan cara mayar ieu mimiti langkung seueur ayana di daérah Éropa, janten urang tiasa ngamangpaatkeun téknologi ieu sakumaha anu kami nunjukkeun video ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

5 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   danfg95 cenahna

    Sapertos mamang, sanaos anjeun gaduh kartu AS, Apple Pay henteu tiasa dianggo di Spanyol sabab toko-toko na henteu diadaptasi?
    Hatur nuhun. Tulisan anu saé pisan.

    1.    Nacho cenahna

      Tulus kuring henteu terang. Téori na nyatakeun enya kusabab kartu kiridit cocog sareng bank anu ngaluarkeunana. Anu kuring ngartos nyaéta lamun anjeun tiasa mayar nganggo kartu éta di Spanyol, anjeun ogé tiasa nganggo Apple Pay ku éta kartu. Upami kartu na henteu ditampi di toko Spanyol, Apple Pay moal jalan ogé.

      Bagian anu kuring henteu terang nyaéta operasi kartu kiridit di mancanagara, panginten aya anu tiasa méréskeun masalah ieu. Salam!

      1.    danfg95 cenahna

        Tina anu kuring nembé tingali, Apple Pay tiasa dianggo sareng databon anu teu dipasang (nyaéta, sareng alat naon waé anu nampi NFC) sareng dimana waé di dunya salami kartu anu anjeun tambahkan ti Amérika Serikat. Ieu tés dimana aranjeunna parantos diuji di luar Amérika Serikat: https://www.youtube.com/watch?v=w9PRYphuCLc
        Salam!

        1.    Nacho cenahna

          Kacurigaan kuring dikonfirmasi harita. Kuring terang yén terminal POS ayeuna cocog sareng iPhone 6, tapi kuring tinggaleun mikir ngeunaan kartu asing di luar wilayahna. Nuhun Danfg95!

  2.   Hector cenahna

    Kumaha carana nambihan kartu kuring kana iPhone 6S