Upami anjeun hoyong teraskeun nganggo WhatsApp atanapi Hangouts, tong masang ios 8

WhatsApp ios 8

Aya seueur pengikut iPhone News anu naroskeun ka kami ngeunaan stabilitas béta munggaran ios 8 sareng kami masih nganalisis sadaya masalah dadakan anu timbul nalika ngagunakeun éta. Samentawis éta, urang tiasa ngamajukeun kanyataan anu penting: enya whatsapp ngabentuk bagian penting tina dinten anjeun ka dinten, janten langkung saé tibatan tong masang béta munggaran ios 8 dina iPhone anjeun.

Aplikasi sapertos Facebook sareng Twitter bakal teras fungsina normal. Pikeun bagian na, versi 6.0 Instagram henteu cocog sareng béta anu diluncurkeun ku Apple dinten Senén. WhatsApp mangrupikeun aplikasi anu paling masihan gagal nalika nganggo ios 8 béta 1. Anjeun bakal tiasa ngaréspon pesen masing-masing, tapi paling kamungkinan sababaraha menit saatos nganggo éta ujug-ujug bakal mimiti ditutup tanpa anjeun tiasa neraskeun berinteraksi normal sareng kontak anjeun. WhatsApp dina béta munggaran ios 8 Éta ogé bakal nyababkeun masalah nalika ngakses grup: bisi kuring, aya grup anu kuring tiasa aksés, tapi nalika kuring nyobian ngaksés anu sanés, aplikasi na langsung ditutup sareng teu mungkin kuring maca atanapi ngabales pesen-pesen na.

Kuring parantos konsultasi sareng jalma sanés anu parantos masang béta ieu ios 8 sareng pangalamanana parantos sami sami, janten, teu disarankeun pikeun masang parangkat lunak Apple anyar upami anjeun nganggo WhatsApp teras-terasan. Upami anjeun tungtungna mutuskeun masangna, anjeun tiasa teras-terasan nganggo alternatif anu sanés, sapertos iMessage.

Ku jalan kitu, upami anjeun mikir ngagunakeun Hangouts salaku alternatip, hilap deui, sabab aplikasi olahtalatah Google henteu tiasa dianggo pisan sareng ios 8.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

19 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Juan Pablo Avila (@Juanpi_Avila) cenahna

    Kuring turun ka 7.1.1 justru kusabab masalah dina WhatsApp, langkung saé upami anjeun masihan terang ka kami kumaha kinerja khususna WhatsApp ku betas salajengna punten

    1.    Pablo Ortega cenahna

      Kami bakal ngajantenkeun anjeun inpormasi, tangtosna

  2.   Rafael cenahna

    Bisi kuring, dina iPhone 4s sanés whatsapp atanapi Facebook atanapi Twitter ogé dianggo, kuring gaduh akun pangembang sareng kuring disimpen deui ka ios 8 ti mimiti, kuring henteu nganggo cadangan sadayana siga anu munggaran, sanaos nalika kuring masang aplikasi, teu aya anu tiasa dianggo

  3.   Rafael cenahna

    Inpormasi berita naon waé diapresiasi

  4.   Adrian cenahna

    Halo. Pikeun aranjeunna anu damel whatsapp, khususna di grup sapertos anjeun nyarios (Maksad abdi panulis tulisan), anjeun tiasa ngungkulanana ku muka setélan whatsapp teras milih opsi pikeun ngosongkeun obrolan. Éta bakal dianggo pikeun anjeun dugi ka grup / paguneman dieusian ku pesen deui. Ieu panginten akibat bocor ingetan. Salam!

  5.   Sergio Gonzalez @ (@tatoGonzalez) cenahna

    sareng upami kuring turun tina 8 dugi ka 7.1.1 upami éta tiasa dibalikeun tina backUp?

  6.   Carlos cenahna

    Hiji deui masalah dina béta ... Éta henteu ngamutahirkeun aplikasi !!!

  7.   anonim cenahna

    Bisi kuring, iPhone 4 Abdi tiasa hilap ngeunaan IOS 8, janten taun ayeuna ayeuna waktuna ngabaru iPhone 6! yeuh!

  8.   alex cenahna

    Mémang éta pisan anu kajantenan ka kuring. Sababaraha grup sareng paguneman ngantepkeun (sok sami waé) sareng anu sanésna henteu. Janten turun deui ka 7.1.1 deui.

    Garis tiasa dianggo sanaos kadang ditutup sareng stikerna henteu tiasa dianggo sareng Telegram tiasa dianggo sampurna! Éta ngaleupaskeun bérés sareng keyboard tapi operasi éta henteu masihan kuring masalah.

    Wasalam

  9.   Reinaldo cenahna

    Pikeun anu ngagaduhan masalah whatsapp, éta direngsekeun ku ngosongkeun obrolan sareng masalah anu direngsekeun

  10.   Pepe cenahna

    Éta leres!!! Kalayan ios 8 App Store henteu jalan ... Anjeun teu tiasa ngaunduh nanaon, bahkan pembaruan ... Naha éta kajantenan ka anu sanés?

  11.   asdfsadf cenahna

    Éra ngeunaan whatsapp, ngosongkeun obrolan kuring henteu ningali solusina, éta mupus carita yén upami anjeun gaduh éta sabab anjeun hoyong ngahemat aranjeunna

  12.   jiménez yoselys cenahna

    Halo salam, abdi peryogi bantosan kuring ngagaduhan masalah sareng iPhone 3, 8gb kuring henteu tiasa ngaunduh aplikasi naon waé, unggal-unggal kuring nyobian éta nyarios yén iPhone kuring henteu cocog, éta henteu ngagaduhan kapasitas ... aya anu tiasa ngabantosan kuring ngaréspon

  13.   Memo cenahna

    Nya, whatsapp sama sekali henteu ngagagalkeun kuring

    1.    asdfsadf cenahna

      Nya, anjeun bakal ngan ukur hiji di jagad raya anu teu gagal ...

  14.   Carlos cenahna

    Sadayana direngsekeun ku mareuman iPhone ku ngajaga tombol on / off dipencet sareng tombol home dipencet dugi ka pareum. Maka kami hurungkeun deui sareng sadayana jalan leres !!!!

  15.   Luis cenahna

    Ngédit poto dina gulungan henteu katingali ku kuring Kuring masang ti mimiti kuring gaduh iphone udid 5 kuring anu didaptarkeun anu kuring anggo

  16.   Miquel cenahna

    Aya update tweetbot sareng ayeuna tiasa dianggo sampurna dina ios 8.
    Dina Whatsapp. Leres, urang lebet kana konfigurasi sareng ngahapus sadaya paguneman, urang teraskeun damel grup sareng paguneman jalan, sanaos urang kaleungitan sajarah

  17.   UveOne cenahna

    Luis henteu aya kajadian naon-naon pikeun iPhone anjeun, upami anjeun henteu tiasa ngédit éta kusabab poto na aya dina icloud sareng sanés dina telepon, cobi pilih poto anu anjeun henteu tiasa ngédit, pencét tombol bagi (kuadrat ku panah) teras klik simpen dina gulungan saatos ieu poto anjeun tiasa diédit salian ti gampang dikenal ku jantung di gigireun tombol éditan anu ngamungkinkeun anjeun nyirian salaku paporit ... Salam