Upami anjeun nyimpen gadget Apple anu lami, anjeun tiasa ngasilkeun seueur artos

IPhone munggaran

Kanyataan ngawartosan éta gadget ayeuna gaduh dinten na dinomeran. Nyatana, pembaharuan taunan pikeun masing-masing smartphone sareng tablet utama, ogé komputer utama, ngajantenkeun aranjeunna kaleungitan nilai taun demi taun nalika anu énggal ngahontal pasar. Nanging, Apple sakali deui mangrupakeun pengecualian kana aturan. Sareng kuring henteu ngarujuk kana kanyataan yén iPhone mangrupikeun salah sahiji terminal anu sahenteuna kaleungitan nilaina, tapi untungna anu dibayar pikeun alat anu ditandatanganan perusahaan salami sababaraha taun.

En Amazon, dina Ebay sareng dina halaman wéb sanés kami parantos ningali conto anu hébat pikeun ieu. Sareng sanaos prototipe anu teu acan dileupaskeun mangrupikeun objék pikeun sadayana anu ngumpulkeunana mayar seueur artos dina sadaya mérek, dina kasus Apple kaayaan ieu ditonjolkeun. Tapi anu pikaseurieun nyaéta éta sanés ngan ukur prototipe pikeun inohong astronomi anu dibayar. Terlebih deui, jalma-jalma anu nyimpen alat lami dina kaayaan saé pisan ningali révaluasi penjualanana siga anu investasi.

Salaku conto, ngan sababaraha minggu ka pengker iPhone 2G dijual, nyaéta anu mimiti tina séri anu ngaresmikeun naon anu ayeuna janten salah sahiji telepon anu paling dipikahoyong di dunya. Unit henteu keuna, masih dina kotak na. Dina waktos éta, nalika dileupaskeun, anu bogana mayar éta $ 599 ditambah kontrak dua taun anu kedah ditandatanganan sareng AT&T. Tapi pagelaran anu diala anjeunna mutlak, kumargi anjeunna berhasil ngicalna di Amazon kirang ti $ 25.000. Sacara logika, éta henteu dibayar kanggo téknologi 8 taun ka pengker, tapi pikeun obyék anu dimangsa ku kolektor gadget Apple. A gélo keur loba, markisa pikeun batur. Jelas yén Apple sok dimana aya kontropérsi.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

4 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Richard cenahna

    Nya, kuring gaduh iPhone 2g anu teu dibuka dina kotak na, paman kuring ti Amérika masihan ka kuring tapi kuring henteu resep sareng kuring nyimpen dina laci, kuring nganggo blackberry ayeuna kuring nganggo iPhone, tapi iPhone éta siga énggal, naon anu kuring lakukeun? Kuring ngajual éta pikeun $ 200 anu hoyong éta?

    1.    déivan pangsaéna cenahna

      Hai, kuring resep, ngahubungi ku kuring.
      salam

  2.   Ivan cenahna

    halo richad upami éta kumaha anjeun nyarios ieu kuring mésér kanggo anjeun

  3.   Ivan cenahna

    Richard ngahubungi ku kuring ku email ieu dj_ivaann91@hotmail.com
    salam