Upami anjeun parantos ngagaleuh Apple TV 4, anjeun kedah ngagaleuh kabel USB-C

apel-tv-4

Ti jaman ka jaman, Apple ngadamel sababaraha gerakan anu urang henteu pati ngartos. Anu terakhir aya hubunganana sareng kotak set-top na anu anyar sareng éta, sakumaha anjeun tiasa tingali dina gambar di luhur garis ieu, anu Apple TV generasi ka-XNUMX kaasup a Palabuhan USB-C. Ieu henteu anéh pisan, sabalikna. USB-C bakal janten palabuhan standar tina waktos anu caket sareng éta henteu kedah héran yén alat anu diluncurkeun ayeuna-ayeuna kalebetna. Anu teu kahartos nyaéta, nalika urang ngalakukeun dina kotak kotak, kami henteu tiasa mendakan kabel USB-C atanapi adaptor naon waé. Kami ngan ukur mendakan kabel Kilat éta, saatos mikir sakedap, aya pikeun ngeusi batre Siri Remote.

Palabuhan USB-C tina Apple TV 4 tiasa aya tanpa nganggo ti saprak urang ngagaleuh alat dugi ka ngabaru deui. Tapi ieu teu dipikaresep. tvOS mangrupikeun sistem operasi sareng, sapertos sadaya sistem operasi, urang sigana bakal hoyong balikeun sareng iTunes kapayunna sareng ieu nalika urang ngalaman masalah: urang kedah mésér kabel USB-C pikeun nyambungkeun Apple TV kana komputer anjeun.

Tapi kabel USB-C henteu diperyogikeun ngan ukur pikeun nyambungkeun ATV4 kana iTunes. Urang ogé kedah nganggo palabuhan énggal screenshot atanapi ngarekam video, hal anu bakal datang khususna pikeun ngarékam Gameplays. Aplikasi sigana bakal muncul pikeun maénkeun pidéo, sapertos VLC, sareng pikeun tiasa mindahkeun pilem kana ATV4 urang peryogi kabel USB-C, sahenteuna pertama kalina ngawartosanna pikeun nyambungkeun via Wi-Fi (sanaos ieu mah henteu terang, tapi tiasa nganggo iPhone).

Di Apple Store online aya Kabel USB-C pikeun € 19,95, tapi dina Amazon kami gaduh hiji pikeun € 8,99, kabel anu kuring parantos nyungkeun. Upami anjeun ngarencanakeun mulangkeun, nangkep atanapi mindahkeun file kana Apple TV generasi kaopat énggal anjeun, anjeun kedah mésér kabel anu "parantos hilap" ku Apple.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

8 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Antonio cenahna

    Nya, anjeun tiasa nyangking kabel nganggo beuli, anu kirang detailna tibatan dasbor Seat Panda, saur kuring!

  2.   Jimmy iMac cenahna

    Nya, kanyataanna nyaéta upami aranjeunna tiasa ngalebetkeun éta pikeun harga éta, kuring panginten kéngingkeun 64GB kanggo naon anu tiasa kajantenan kalayan kapasitas sareng sanaos kuring gaduh TV3 kuring ngan ukur ningali bédana di toko aplikasi anu ayeuna sakedik miskin tapi sakedik éta para pengembang bakal tiasa nganggo mobil balap, anu kuring kasieunan supados gaduh aplikasi anu kami resep deui urang kedah ngaliwat Checkout deui.

    1.    Pablo Aparicio cenahna

      Héi jimmy. Aplikasi anu dipésér bakal aya dina tvOS upami anjeun hoyong pangembang. Kuring gaduh Geometri Wars 3 dina Apple TV sabab kuring mésér éta dina iPhone, salaku conto. Éta ngan ukur kedah ngajantenkeun aranjeunna universal.

      Hiji salam.

  3.   Kebon anggur cenahna

    Sareng hard drive anu aya tanpa kabel sata ?. Sareng monitor anu sumping tanpa kabel HDMI?. Wilujeng sumping di dunya nyata. Oh, sareng lalaki bijaksana kolot! Hapunten, aya anu kedah ngawartosan anjeun.

  4.   Luis chacon cenahna

    Hatur nuhun, éta parantos manpaat pikeun kuring

    1.    Deelar cenahna

      Mangpaat pikeun anjeun nyaéta angkat ka sakola.

  5.   arquiazua cenahna

    Anu henteu "racun" kanggo anjeun nyaéta guru éjahan anjeun!

    1.    Deelar cenahna

      Éta moal goréng pikeun anjeun pikeun marios naon anu anjeun parantos nyerat ogé.