'Upami sanés iPhone, sanés iPhone', kampanye énggal Apple

iPhone-6-Plus

Iklan sareng pamasaran Apple luar biasa. Unggal pidéo, unggal iklan, unggal rékaman parantos diulik ku sakelompok jalma supados inpormasi anu jelas tiasa sumping salami aranjeunna nuturkeun garis tina naon anu aranjeunna pilari dina unggal kaayaan: kabagjaan, nostalgia ... atanapi lebetkeun YouTube na nyalurkeun sareng pariwara dina iklan anu diunggah kana rohangan éta, anjeun bakal ningali éta leres. Sababaraha dinten ka pengker Apple ngeposkeun dua pidéo énggal nampilkeun Anjeun kampanye iklan anyar anu judulna: "Upami sanés iPhone, sanés iPhone", anu tujuanana pikeun nyorot ku nada humor naon kualitas iPhone anu gaduh terminal lain.

Nada sora, konci pikeun kampanye iklan iPhone

Upami sanés iPhone, sanés iPhone

Upami anjeun parantos lami nuturkeun Apple, anjeun bakal wawuh kana judul kampanye iklan anyar ieu anu sami sareng anu dianggo dina 2012 dina kampanye anu sanés nalika Big Apple ngaluncurkeun iPhone 4: Upami anjeun henteu gaduh iPhone, anjeun henteu ngagaduhan iPhone.

Kampanye anyar ieu nyobian pikeun ngageulisan sareng nunjukkeun fitur-fitur iPhone anu menonjol ti alat sanés. Kamari aranjeunna ngagaduhan dua video, anu ngamimitian anu parantos kami béjakeun ka anjeun sateuacanna.

https://www.youtube.com/watch?v=3JnWCSyXLC8

90% jalma anu gaduh iPhone resep éta

Dina video mimiti disebut Dipikacinta, Apple nyobian ngajarkeun urang sabaraha hal anu tiasa dilakukeun ku smartphone supados 90% pangguna anu gaduhna resep pisan. Sapanjang tilu puluh detik pengumuman urang tiasa ningali iPhone ngalaksanakeun tugas anu béda-béda boh dina aplikasi asli sapertos dina aplikasi anu diunduh ti App Store, saolah-olah éta mangrupakeun carousel inpormasi. Salah sahiji elemen anu paling narik perhatian pidéo ieu nyaéta musik anu digunakeun sareng nada banyolan tina sora-over, anu sami sareng iklan ieu: Hardware & Software.

https://www.youtube.com/watch?v=wl3PlrPq8sw

Iklan ieu mangrupikeun jinis basa baso dimana anjeun damel kalayan istilahna hardware sareng software. Nalika nyobaan nyakakak panarima, aranjeunna ngerjakeun padamelan Big Apple anu asli: ngarancang hardware sareng perangkat lunakna supados sadayana tiasa dianggo dina waktos anu sami. Meureun (sareng ngan meureun) pengumuman ieu mangrupikeun kritik pikeun Android kumargi Google ngan ukur ngararancang parangkat lunak sareng pabrikna kedah adaptasi software kana pakakas anu dipibanda.

Bagian parangkat lunak ngajantenkeun kaseueuran padamelan sareng bagian hardware damel seuseueurna parangkat lunak


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   juan david currea cenahna

    Musik naon anu aranjeunna anggo dina propaganda?