Pembaruan 14.3 kanggo HomePod sareng HomePod mini ayeuna sayogi

Dinten sapoé saatos pelepasan ios 14.3, henteu sapertos pembaruan anu sateuacana, budak di Apple parantos ngaluarkeun pembaruan énggal pikeun HomePod sareng HomePod mini, anu tiasa di alat ieuvérsi warisan 14.3 nyaruakeun dirina sareng vérsi pangénggalna anu aya pikeun ios boh iPadOS.

Numutkeun catetan ngeunaan update panganyarna ieu, Apple ngan ukur fokus kana ningkatkeun stabilitas sareng kinerja sacara umum kadua alat. Pikeun ningali naha aya fitur anyar anu saéstuna ditambihan anu masihan petunjuk ngeunaan fitur ka hareup, urang kedah ngantosan para pamekar pikeun nganalisisna, tapi sigana henteu dipikaresep.

Pembaruan ieu dileupaskeun sabulan saatos medalkeun vérsi 14.2 tina parangkat lunak anu ngatur HomePod, pérsi anu kalebet fungsionalitas énggal pikeun Siri sareng fungsi interkom yén Apple ngumumkeun nalika ngenalkeun HomePod Mini.

Fitur ieu ngamungkinkeun anjeun nganggo Apple Smart Speaker ka ngirim pesen sora ka panyatur anu aya hubunganana sareng yén aranjeunna aya di bumi anu sami, fungsi anu pasti bakal ngabantosan penjualan ti saeutik HomePod, sanaos ku harga anu saé na parantos dugi ka pasar, éta henteu kedah langkung seueur insentif pikeun pangguna pikeun ngajalankeunana.

Upami anjeun gaduh pembaruan otomatis diaktipkeun dina HomePod anjeun moal kedah ngalakukeun nanaon pisan supados diénggalan kana vérsi énggal. Upami henteu, anjeun kedah aksés kana aplikasi Bumi sareng ngaksés HomePod pikeun ngaunduh sareng masang pembaruan énggal ieu.

Dina Actualidad iPhone kami parantos gaduh kasempetan pikeun ngadamel tinjauan mini HomePod énggal, tah upami masih anjeun teu yakin kana naha éta mangrupikeun pilihan anu saé, Kuring mamatahan anjeun pikeun ningali.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina Ă©tika Ă©ditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.