Gambar munggaran layar sentuh OLED tina MacBook Pro anyar

new-keyboard-macbook-pro-screen-oled

Pirang-pirang bulan kami pangguna Mac atos ngantosan perusahaan anu berbasis di Cupertino pikeun ngomean alatna, sahenteuna kisaran MacBook Pro, kisaran anu sigana parantos ditilar ku Apple, sanaos gosip anu teras-terasan ngeunaan pembaharuan alat ieu dina beton. Minggu kamari Apple negeskeun yén Kemis salajengna tanggal 27, perusahaan bakal nampilkeun pembaharuan terminal perusahaan anu diarepkeun, tapi henteu sadayana, kumargi numutkeun kabocoran anu terakhir ngan ukur MacBook Pro anu bakal diperbaharui, ngantepkeun pembaharuan iMac pikeun taun payun.

Kamari Apple ngaluarkeun pembaruan utama munggaran macOS Sierra, di mana kami mendakan perbaikan stabilitas sareng kaamanan sistem operasi pikeun komputer Mac. Tapi salaku tambahan, maca MacRumors parantos mendakan lanjeunna negeskeun gosip anu nyebar ngeunaan kamungkinan Apple ngenalkeun layar OLED toél di luhur keyboard.

Lorin mendakan konfirmasi ieu ku ngakses preferensi sistem sareng nyobian ngaktipkeun keyboard dina layar. Sakumaha urang tiasa tingali dina gambar anu judulna tulisan ieu, keyboard énggal ngan nawiskeun 5 jajar konci pikeun kami sedengkeun modél lami nunjukkeun kami 6 jajar. Baris anu dipupus dina keyboard anyar mangrupikeun anu luhur, dimana kami mendakan tombol kanggo fungsi sapertos kacaangan, volume, playback musik, multitasking, launchpad ...

Gambar éta henteu nunjukkeun kami ayana layar OLED atanapi fungsionalitasna, janten kamungkinan panyesuaian layar éta dilakukeun ngalangkungan ménu sanés. Leungitna baris ka genep ieu bakal mastikeun panel OLED anu tiasa dikonfigurasi numutkeun aplikasi anu kami anggo sareng éta Éta ogé tiasa ngahijikeun sénsor sidik duanana pikeun ngakses MacBook tanpa ngalebetkeun kecap akses sareng mayar ngalangkungan Apple Pay tanpa kedah mastikeun pameseran ku iPhone.

Diropéa:

panel macbook-pro-touch-panel

MacRumors parantos nyebarkeun gambar mimiti kumaha layar sentuh OLED tina MacBook Pro énggal bakal dipasihkeun dinten Kemis salajengna, 27 Oktober. Kumaha urang tiasa ningali panel rampa ieu nganggo layar OLED bakal ngahijikeun sénsor sidik pikeun mastikeun idéntitas urang nalika mésér ngalangkungan internét sareng mayar éta nganggo Apple Pay.

macbook-pro-touch-panel-2


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.