Uptime mangrupikeun aplikasi Google pangénggalna anu resep ngalirénkeun pidéo

Sedengkeun Google henteu terang naon anu kedah dilakukeun sareng platform obrolan sareng pidéo anu sanés anu ditawarkeunana pikeun pangguna sareng diantarana urang mendakan Hangouts, Google Allo, Google Duo, Google Meet, inkubator internal perusahaan, katelah Area 120, parantos ngaluncurkeun aplikasi anyar anu disebut Uptime, ngan sayogi pikeun ios sareng di Amérika Serikat. Inkubator Google ieu dipikaterang pikeun ngamungkinkeun karyawan perusahaan pikeun bakti 20% dintenna pikeun proyék mandiri. Uptime ngamungkinkeun pangguna nikmati sadaya pidéo anu disiarkeun langsung dina waktos éta ngalangkungan platform YouTube atanapi pidéo anu dibagi unggal pangguna ngalangkungan aplikasi.

Uptime mangrupikeun aplikasi Google anu anyar pikeun sadayana anu resep kana platform YouTube, di mana urang tiasa nyiptakeun sakumpulan rerencangan, kalayan saha urang tiasa ngabagi video karesep urang pikeun masihan koméntar kana aranjeunna ngalangkungan pilihan anu béda anu ditawarkeun ku platform anyar ieu. Unggal-unggal babaturan urang ngagabung kana pidéo anu urang tingali, urang tiasa mairan, nambihan réaksi, stiker sareng seueur deui. Nalika salah sahiji réréncangan urang mimiti ningali pidéo, éta bakal ditayangkeun dina palang kamajuan anu ngamungkinkeun kami ngiringan kana éta koméntar babarengan.

Numutkeun kana katerangan aplikasi:

Uptime mangrupikeun tempat pikeun ngabagi sareng nonton video babarengan sareng réréncangan, dimana waé dimana ayana. Bagikeun pidéo YouTube anjeun ku cara anu saderhana sareng pasihkeun kasempetan ka réréncangan anjeun pikeun nonton bareng, ngobrol sareng bersantai.

Uptime damel salaku jaringan sosial alit, dimana pangguna tiasa silih tuturkeun, tingali riwayat anjeun, sareng bagikeun pidéo YouTube tanpa tinggaleun aplikasina. Ayeuna, sanaos aya di Amérika App Store, henteu sadaya pangguna tiasa nganggona. Upami anjeun cicing di Amérika Serikat, anjeun tiasa ngaunduh ngaliwatan tautan ieu sareng kéngingkeun aksés nganggo kode uleman PIZZA.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.