Kami bagikeun sababaraha ulasan anu pangsaéna tina mini iPad 2021 anyar

Tinjauan mini iPad anyar henteu lirén dugi nalika siang kamari. Dinten ieu kami hoyong ngalakukeun kompilasi leutik sababaraha diantarana bisi anjeun mikir mésér mini "iPad" anyar ieu. Pondokna, mini iPad mangrupikeun produk anu paling ngarobih desain na ti model samemehna dina acara Apple, janten tiasa janten produk anu pikaresepeun pikeun seueur pangguna.

Dina pidéo anu urang tinggalkeun di handap ieu kami nyalira ku nyalira sababaraha youtuber anu paling terkenal di dunya téknologi. Dina hal ieu anu kami hoyongkeun nyaéta nambihan maksimal opini anu béda dina hiji blok, kami terang yén aya langkung seueur ulasan ngeunaan mini iPad ieu tapi aranjeunna henteu cocog sadayana.

Sababaraha diantarana mangrupikeun ulasan anu langkung lucu, anu sanés langkung teknis sareng sababaraha anu saé dina rekaman, éditan sareng kualitas produksi. Blok sababaraha sahingga anjeun gaduh sudut pandang anu pangsaéna tina mini iPad anyar diluncurkeun Salasa kamari, 14 Séptémber, sareng bakal sayogi dina Jumaah 24 Séptémber.

Anu mimiti anu urang hoyong bagikeun nyaéta iJustine:

Ayeuna urang tinggalkeun José Tecnofanatico anu ogé saé pisan sareng langkung téknis dina iPad anyar ieu:

Urang teraskeun sareng tinjauan tina merek… Anjeun kedah ningali éta, anjeun ngan ukur kedah nyarios:

Anu sanésna anu damel dina éditan sareng kontén, dipikaterang ku urang sadayana nyaéta Tinjauan Victor Abarca:

Ayeuna urang bagikeun téhnik anu sanésna saluran Dave2D, ieu ogé matak dina aspék téknis sareng parangkat lunak mini iPad anyar:

Ieu mangrupikeun ulasan tina Supersaf, YouTuber anu hébat anu nunjukkeun mini dina sagala kamuliaan na:

Pikeun bérés urang tinggalkeun Jeff tina saluran anu Terénggalan, anu anjeunna ogé nunjukkeun urang modél anyar ieu sacara rinci:


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.