Urang bakal gaduh mini iPad sareng desain Pro pas pisan

Konsép mini iPad iPad

Ieu urang tiasa nyarios yén éta mangrupikeun salah sahiji rahasia terbuka anu urang gaduh ngeunaan iPad. Dina hal ieu iPad leutik tiasa ngadopsi desain sareng bentuk modél anu langkung luhur, logis sadayana ieu mangrupikeun gosip tapi éta asalna tina sumber anu sakumaha pentingna Bloomberg janten anjeun kedah serius.

Mini iPad anyar ieu tiasa sumping langkung lami tibatan anu diarepkeun sareng éta mangrupikeun salah sahiji ti saeutik modél anu tetep ngabaru atanapi ngarobih desain. Pangsaeutikna bezels, ukuran kirang sakabéh sareng layar antara lima sareng salapan inci nyaéta naon anu diarepkeun tina mini iPad anyar ieu.

Anu jelas nyaéta iPads anu langkung alit kedah ngarobih desainana dina hiji waktos atanapi anu sanés sareng éta tiasa janten taun ieu anu dipilih ku Apple pikeun ngarobih ieu. Kusabab mimiti taun, aya anu nyarioskeun kamungkinan iPad mini ngarobih desain na ayeuna tiasa langkung caket ti payun. IPad leutik ieu diarepkeun nambihan sakedik layar deui kalayan diménsi anu sami sareng model anu ayeuna, ieu mangrupikeun hal anu parantos urang tingali dina sadaya modél iPad berkat desain ulang anu dilakukeun ku Cupertino dina iPads ieu.

Dina laporan anyar anu diterbitkeun ku Bloomberg ogé aya omongan iPad Pro anyar anu dijadwalkeun diluncurkeun dina 2022 Sareng éta tiasa kalebet kamampuan ngecas nirkabel MagSafe, ogé kamampuan ngabalikkeun ngecas alat nirkabel sanés. Tapi pikeun ieu aya jalan anu panjang pikeun jalan jadi urang bade pokus ayeuna kana iPad leutik anu bakal tetep ditambihan dina desain produk anyar Apple.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.