Kami parantos ngabongkar Apple Watch Ultra ku iFixit

iFixit ngabongkar Apple Watch Ultra

Tes Apple Watch Ultra anu kami antosan. Sigana nu hiji teu senang dugi staf husus tina iFixit meunang gawe jeung ngabongkar alat Apple. Waktos ieu giliran Apple Watch Ultra, jam tangan énggal ti perusahaan Amérika éta geus nembongkeun lalawanan na jeung nu pasti bakal delight sakabeh jalma anu cinta olahraga jeung adventures. Hasil tina tes disassembly daun euweuh ragu naha éta gampang pikeun ngalereskeun arloji Apple anyar atawa henteu.

iFixit parantos damel sareng parantos ngahontal ngabongkar merek Apple Watch Ultra anyar. Émut yén aranjeunna mangrupikeun tanaga khusus sareng terang naon anu aranjeunna laksanakeun, janten hasil anu aranjeunna tawarkeun tiasa dipercaya.

Anu mimiti, éta kudu dicatet yén bagian tukang Apple Watch Ultra nembongkeun 4 screws rada husus. Éta pentalobic anu nimbulkeun yén urang tiasa gaduh aksés gancang kana interior jam. Sanajan kitu, sanggeus nyoplokkeun panutup tukang, aya runtuyan gaskets dina screws sorangan jeung gasket sejen nu nyumbang kana résistansi cai Apple Watch Ultra urang. Panungtungan langsung peupeus. oge, ngakses bagian kawas batré jeung Taptic Engine merlukeun tugas hésé nyoplokkeun layar.

Dipastikeun yén jam tangan énggal ieu dilengkepan batré 542 mAh, nyaéta 76% leuwih badag batan batré 308 mAh dina Apple Watch Series 8. Diomongkeun ngeunaan ukuran, naon ogé geus tumuwuh geus speaker.

Tina sadaya pidéo anu kami tinggalkeun anjeun dina éntri ieu, éta kieu ngalereskeun Apple Watch Ultra sesah pisan sarta meureun pisan mahal. Janten jaga anjeunna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.