Urang kedah ngantosan dugi ka 2023 ningali modem 5G munggaran anu dirancang ku Apple

5G

5G parantos janten kanyataan pikeun AppleSaatos mangtaun-taun ngantosan ningali persaingan tina juru panon, kami tungtungna aya dina panangan urang iPhone 12 kalayan konektipitas 5G. 5G anu ditunda kusabab rundingan Apple sareng panyadia modem 5G utama, tapi naon anu bakal kajadian nalika Apple ngaluncurkeun iPhone munggaran nganggo modem 5G anu dikembangkeun ku Apple? Gosipna parantos aya, ayeuna beja panganyarna nunjukkeun Urang kedah ngantosan dugi ka 2023 ningali modem 5G munggaran Apple ... 

Kudu disebatkeun kieu inpormasi asalna tina visioner anu kawéntar Ming-Chi Kuo, ieu nembé nyebarkeun yén "paling awal" urang bakal ningali modem 5G munggaran Apple sasarengan sareng iPhone anu diluncurkeun taun 2023. Modem anu mimiti dikaitkeun dina 2018 sareng 2019 saatos masalah ti para Cupertino sareng jaringan buta Qualcomm. Salaku hasil tina kontropérsi ieu Apple mimiti ningali kana pembuatan modem 5G sareng ngusahakeun peluncuran alat 5G kahijina nganggo modem ti Intel.

Naon hartosna Apple nganggo modem 5G nyalira dina iPhone 2023? ieu bakal janten hal anu sami sareng anu urang tingali ku prosesor M1 ... Ayeuna, modem sareng Apple SoC (prosesor iPhone) dina jero iPhone aya dua chip misah, yén Apple ngembangkeun téknologi anu diperyogikeun pikeun nyiptakeun nyalira modem hartosna ngahijikeun sadayana dina prosésor anu sami sapertos anu kajantenan sareng M1 anu ngahijikeun sadaya chip sateuacanna. Sadaya ieu nunjukkeun a efisiensi énergi anu langkung luhur sareng kamungkinan kinerja langkung gancang. Sareng kedah disebatkeun ... pikeun Apple integrasi ieu bakal hartosna ngirangan biaya manufaktur, hal anu parantos kabuktosan dina ékosistem ios ku ngahijikeun CPU sareng GPU dina chip anu sami. Kami bakal ningali naon ieu, kami jelas yén kami bakal ningali modem Apple 5G sareng perencanaan ieu masuk akal, kami bakal ngawartosan ...


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.