Kami marios DataMan, aplikasi pikeun ngendalikeun tingkat data anjeun [video]

Salawasna urang hoyong langkung seueur data. Ngahontal akhir bulan ku naon anu urang atos ku sababaraha kali, mangrupikeun padamelan anu ampir teu mungkin pikeun dilaksanakeun. Tingkat kami ngaleungit sareng kami henteu terang kumaha atanapi nalika éta kajantenan. Dina masalah ieu timbul aplikasi anu urang analisa ayeuna.

DataMan mangrupikeun aplikasi anu saderhana pisan, sapertos anjeun tiasa tingali dina pidéo, tapi éta tugasna sampurna. Éta nunjukkeun urang sabaraha urang geus dikonsumsi tina tingkat data urang persis sareng naon anu urang parantos anggo, upami diperyogikeun pikeun ngontrol panggunaan aplikasi anu tangtu dina akhir bulan, nalika data kirang. Bahkan nunjukkeun urang naon anu dikonsumsi ku sababaraha dinten, supados dina kasus anomali dina biaya, urang tiasa gancang ngaidentipikasi nalika éta lumangsung.

Salaku tambahan, éta ngagaduhan widget anu pang gunana, sabab ku nunjukkeun pusat béwara urang tiasa ningali kumaha konsumsi diropéa pikeun momen. Sacara pribadi, kuring parantos lami henteu muka aplikasi, kumargi kajantenan dina kasus anu luar biasa, widgetna cekap sareng urang sacara praktis tiasa hilap yén aplikasi na aya, nyebarkeun kana handapeun folder.

Kami ogé nganggap kagunaanna, kusabab éta sanés ngan ukur aplikasi, tapi ogé aya tilu pilihan anu tiasa urang pilih dina waktos diunduh di App Store. Teras anjeun tiasa langsung ka anu paling dipikaresep ku anjeun.

DataMan - Widget Dianggo Data (Link AppStore)
DataMan - Widget Pamakéan Data0,99 €
Aplikasi na henteu sayogi di App Store Aplikasi na henteu sayogi di App Store

Pondokna, DataMan mangrupikeun aplikasi saderhana tapi éta damel padamelan sakumaha pentingna tina ngawartosan kami ngeunaan status tingkat data kami, hal anu paling penting dina jaman-jaman ieu. Kalayan éta, ngahontal akhir bulan nganggo data positip bakal langkung gampang.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Zecamil cenahna

    Widget henteu tiasa dianggo pikeun kuring, naha kuring kedah ngalakukeun anu langkung seueur? Atanapi naon anu kuring lepat, widget na nembongan tapi ngan ukur simbol kuring henteu ningali gerakan data

  2.   Lolo ieu cenahna

    Naon bédana antara 3 vérsi, salian ti harga?