Kami marios headphone Jabra Elite 7 Pro, langkung saé dina ampir sadayana

Jabra bersaing head-to-head sareng raksasa sanés sapertos Apple atanapi Sony dina pasar headphone nirkabel, sareng nirkabel premium na, Jabra Elite 7 Pro, ningkat kana generasi saméméhna dina sagalana, atawa ampir sagalana.

Jabra parantos ngarilis tilu modél headphone sakaligus taun ieu. The cheapest Jabra Elite 3, anu analisis anjeun bisa maca tur tingal dina video di link ieu, Jabra Elite Active, ditujukeun pikeun latihan olahraga, sareng modél premiumna, Elite 7 Pro anu urang analisa dina tulisan ieu. Kalayan sajumlah headphone tina € 79 dugi ka € 199, aranjeunna nyayogikeun kabutuhan kalolobaan pembeli. Kalayan réduksi bising aktip, sora kualitas luhur, ngecas nirkabel sareng umur batre di luhur rata-rata, Jabra Elite 7 Pro hoyong bersaing sareng headphone anu langkung mahal, sareng aranjeunna ngalakukeunana tanpa masalah.

Ciri utama

  • Mikropon: Dua mikropon ditambah sénsor transmisi tulang dina unggal earphone
  • Sora: supir 6mm
  • Résistansi kana cai sareng lebu: IP57 disertipikasi
  • audio codec: AAC jeung SBC
  • Otonomi: Nepi ka 8 jam umur batre dina hiji ngeusi batre, sarta tambahan 22 jam ti wadah ngecas. Ngecas gancang: 5 menit masihan hiji jam otonomi.
  • Momotan: kotak ngecas sareng sambungan USB-C sareng ngecas nirkabel (standar Qi)
  • Conectividad: Bluetooth 5.2, sambungan multipoint (dua alat sakaligus)
  • beurat: 5.4 gram per earphone
  • aplikasi: Jabra Sora+ (link)
  • Modeu sora: normal, pembatalan noise aktip, sora ambient
  • Kadali: tombol fisik dina unggal earbud
  • Eusi kotak: earphones, tilu sét earplugs silicone, case ngecas, kabel USB-C

Jabra parantos nyéépkeun desain headset ti mimiti dugi ka réngsé. Kasus ngecas ngajaga desain anu sami tapi kalayan bentuk anu langkung datar. Ieu mangrupikeun salah sahiji kasus pangecas pangleutikna anu kuring parantos nyobian, Sampurna pikeun nempatkeun dina saku calana, jaket atanapi kantong anjeun. Plastik hideung kalayan finish matte sareng rasa kualitas anu saé dina bahan, sapertos dina modél saacanna. Hal kahiji anu narik perhatian kuring nyaéta lokasi konektor USB-C, di payun. Henteu aya anu négatif (atanapi positip), éta ngan anéh, sareng dina langkung ti hiji kasempetan éta nyababkeun kuring nyobian muka kasus ku cara anu salah.

Di jero kotak, headphone dipasang sacara magnét. Hal ieu kacida gampang pikeun nempatkeun aranjeunna, saprak praktis magnet nyandak aranjeunna ka tempat maranéhanana, sarta ngaleupaskeun aranjeunna, nu teu salawasna gampang jeung desain sababaraha headphone. Tutup sareng panutupanana magnét bakal nyegah dibuka dina ransel anjeun., komo lamun dibuka bakal hésé pikeun headphone ragrag berkat magnet nu ngalereskeun aranjeunna. Headphone hurung sareng pareum sacara otomatis sawaktos anjeun nyabut wadahna sareng disimpen deui.

Headphone ogé gaduh desain énggal, langkung saé tibatan Elite 75T sareng 85T. Sakabéh bagian éksternal headset mangrupakeun tombol fisik badag pikeun ngadalikeun fungsi béda, hiji di unggal headset, sarta yén urang bisa ngonpigurasikeun kana liking urang. Earphones langkung alit sareng disimpen dina ceuli langkung teu katingali tibatan model sateuacana. Sanajan kitu, ieu teu imply panurunan dina penanganan maranéhanana, atawa di kumaha aranjeunna tetep dina Ceuli.

Aranjeunna ngajaga desain in-ceuli, dipikabutuh pikeun pembatalan bising. Jeung maranéhna tetep nyaman mun teu ngagem sanajan méakkeun sababaraha jam di jero alat bantu dédéngéan anjeun. Abdi nyebatkeun aranjeunna langkung nyaman tibatan 85T, anu kuring anggo sababaraha bulan sareng ngajantenkeun kuring nempatkeun AirPods Pro kuring. Teu aya rarasaan ceuli nyolok, teu kacape sanggeus sababaraha jam, teu aya sora aneh bari leumpang. Ieu merlukeun anjeun milih set katuhu tina colokan silicone (tilu ukuran kaasup).

Éta henteu murag pisan. Henteu aya unsur desain anu anéh di dieu pikeun ngalereskeun earphone, aranjeunna tetep dibenerkeun ku bentukna sareng ku slipping kana saluran ceuli. Dina pamadegan mah aranjeunna sampurna pikeun olahraga, sabab salian dibereskeun ogé aranjeunna gaduh sertifikasi IP57. Kuring henteu acan nguji Elite 7 Active pikeun ningali naha aya bédana anu ageung.

Aplikasi Jabra Sound+

Salah sahiji aset utama headset Jabra nyaéta aplikasi anu saé. Kalayan pungsionalitas anu béda-béda gumantung kana modél, Jabra Elite 7 Pro ieu ngagaduhan sadaya pungsi headphone Premium merek. Upami Elite 3 ngagaduhan sababaraha fungsi "capped" dina aplikasi, Elite 7 Pro ngagaduhan "sadayana kalebet". Disarankeun anjeun nganggo aplikasi pikeun konfigurasi headphone sareng sambungan anu munggaran, sabab éta moal janten sambungan Bluetooth anu saderhana.

Salila sambungan mimiti headphone ka iPhone anjeun anjeun bakal kudu mantuan aplikasi pikeun detract kumaha dédéngéan anjeun. Ieu mangrupikeun prosés anu kuring parantos diusahakeun ku sababaraha headphone (Elite 85T antara anu sanésna) sareng éta ngidinan Anjeun pikeun adaptasi sora headphone kana dédéngéan Anjeun, sabab henteu sadayana urang ngadangu sami, sareng bédana ieu ningkat salami sababaraha taun. Urang ogé tiasa ngonpigurasikeun seueur fungsi anu sanés, sapertos réduksi bising, modeu transparansi, tombol fisik, jsb. Anjeun tiasa ngontrol volume tina headphone sorangan, anu kuring resep.

 

Pilihan kustomisasi aplikasi mangrupikeun salah sahiji jenis. Persamaan sora tiasa dikonpigurasikeun pikeun anjeun, tiasa mutuskeun pikeun langkung pentingna bass atanapi milih sora anu langkung saimbang. Anjeun tiasa nyiptakeun propil sora anu béda-béda, nyaluyukeun inténsitas pembatalan bising atawa mode Hearthough (transparansi / ambience). Anjeun malah bisa rupa-rupa pilihan pikeun ngaronjatkeun sora salila nelepon.

 

Hiji hal anu headphone ogé ngamungkinkeun anjeun masang asisten Alexa Amazon dina headphone anjeun, janten upami anjeun biasa nganggo Amazon Echo tinimbang Siri, anjeun masih tiasa ngalakukeun éta dina headphone. Upami anjeun resep ngagunakeun asisten Siri, éta ogé mungkin, tangtosna, sareng dina kasus Android anjeun bakal nganggo Google. Anjeun oge bisa make aplikasi pikeun manggihan headphone Anjeun, nu bakal nyimpen lokasi panungtungan dipikawanoh dimana anjeun dipegatkeun aranjeunna tina iPhone Anjeun. Aplikasi hebat anu kuring ngan ukur mendakan kasalahan: éta masih nganggo widget ios anu lami, éta henteu acan diadaptasi kana anu énggal anu dileupaskeun Apple dina ios 14.

Kualitas disada

Jabra parantos tiasa ningkatkeun sora headphone generasi anyar ieu, sareng éta sanés tugas anu gampang. Upami elit 85T ngayakinkeun kuring pikeun sorana (antara lain), Elite 7 Pro anyar ieu langkung ngayakinkeun kuring. Sorana langkung saimbang, hal anu dianggap rugi ku sabagian. Bass henteu katingali sapertos 85T, tapi kuring resep kumaha sajumlah sora anu langkung saé., kumaha instrumén bisa dibédakeun jeung kumaha sora kadéngé. Sareng upami anjeun hoyong bass anu langkung relevan, maka anjeun kedah nganggo ékualiser sareng nyiptakeun profil sora anu dipikahoyong.

Sanajan kitu, lamun urang ngobrol ngeunaan pembatalan noise, hal robah, sabab di dieu urang leungit hiji hal dibandingkeun generasi saméméhna. Kuring henteu weruh lamun éta bakal jadi konsekuensi langsung tina sora hadé, tapi pembatalan éta rada goréng dibandingkeun dina 85T. Ieu teu yén éta téh mangrupa pembatalan goréng, tapi hiji kalawan 85T éta pohara alus. Malahan ngengkolkeun ka luhur (anjeun tiasa nyaluyukeun inténsitas dina aplikasi), éta henteu pernah ngahontal tingkat anu biasa kuring ti anu miheulaan na. Taya nu sampurna. Lamun urang ngobrol ngeunaan Mode HearThrough urang ogé kedah nempatkeun sababaraha "tapi", Kusabab sora sigana rada leuwih jieunan mun urang boga mode sora ambient ieu aktip, Kuring teu boga rarasaan nu mibanda 85T.

Anu parantos ningkat pisan nyaéta sora telepon. Dua mikropon dina unggal earpiece sareng sénsor transmisi tulang ngamungkinkeun sora anu ngahontal interlocutor anjeun langkung saé tibatan modél sateuacana, khususna nalika kaayaan henteu nguntungkeun (lalulintas, angin, jsb.). Upami urang ngadamel penilaian global sora dina Elite 7 Pro ieu, urang jelas meunang dibandingkeun sareng 85T, sanajan aya aspék nu kuring sono panungtungan.

modeu multi titik

Jabra Elite 7 Pro diluncurkeun tanpa fitur anu miheulaan na: modeu Multipoint. fungsionalitas ieu ngamungkinkeun headphone nyambung ka dua alat sakaligus, jadi Anjeun bisa pindah antara aranjeunna otomatis. Anjeun ngadangukeun musik dina iPhone anjeun, naha anjeun hoyong nyambung ka Mac anjeun? Janten anjeun ngareureuhkeun musik dina iPhone sareng ngamimitian playback dina Mac, sareng otomatis sorana bakal robih dina headphone anjeun. Jabra jangji baris ngaleupaskeun update software nu bakal ngaktipkeun fitur ieu dina Elite Pro 7 jeung Elite 7 aktip, sarta eta boga.

Modeu multipoint ieu rada ngagentos sinkronisasi otomatis via iCloud AirPods sareng gentos alat otomatis. Leres yén ngan ukur dua alat anu dirojong, tapi éta langkung ti cukup pikeun kalolobaan pangguna. Operasi na basajan pisan, sakumaha ceuk kuring sateuacan Sadaya anu anjeun kedah laksanakeun nyaéta ngeureunkeun playback dina alat anjeun ayeuna pikeun ngalih ka anu énggal, tur Kami bungah nu dina waktu nulis review ieu geus sadia, sabab mangrupakeun titik pohara penting pikeun evaluasi ahir kuring.

Otonomi

Jabra ngajamin yén headphone tahan dugi ka 8 jam dina hiji muatan. Kuring henteu acan tiasa pariksa éta, kuring nyangka kuring henteu kantos ngagem headphone salami 8 jam berturut-turut, tapi kuring parantos ngagemna salami 3 jam panjang sareng tina perkiraan batré sésana, kuring nyangka yén lsalaku 8 jam cukup deukeut jeung kanyataan. Kalayan kasus ngecas kami bakal gaduh 22 jam tambahan pikeun ngecas, nambahan jumlahna 30 jam. LED di payuneun wadah ngecas sareng dina earbuds ngabantosan anjeun terang iraha anjeun kedah ngecas.

Pamakéan headphone abdi tiasa dianggap normal. Kuring henteu biasana ngagunakeunana di tempat damel, dasarna kuring nganggo nalika kuring nuju jalan-jalan atanapi di bumi, janten kuring henteu tiasa ngumpulkeun sababaraha jam berturut-turut sareng headphone dihurungkeun. Tapi enya, abdi tiasa gaduh rata-rata ngeunaan 3 jam sapoé pamakéan. Kuring parantos nganggo Jabra Elite 7 Pro ieu salami 3 minggu ayeuna, sareng kuring ngecas deui wengi dina dasar tanpa kabel saminggu sakali. Kalayan ieu kuring salawasna gaduh aranjeunna 100% siap dianggo. Anjeun teu bisa ménta leuwih.

Kanyataan yén aranjeunna kalebet ngecas nirkabel mangrupikeun kanyamanan pikeun urang anu bieu ngagunakeun kabel pikeun ngecas alat urang. Kuring boga basa sumebar ka sakuliah imah jeung di gawe, jadi tiasa mopohokeun kabel mangrupikeun kauntungan anu saé, sareng kasus ngecas tiasa dianggo saé pisan kalawan dasar ngecas kuring sanajan keur leutik. Kuring henteu perhatikeun éta panas nalika ngecas, sareng LED payun ngabantosan kuring terang nalika ngecas sareng nalika pinuh.

Pendapat editor

Jabra Elite 7 Pro anyar ngawakilan léngkah maju pikeun merek dina pasar headphone, kalayan perbaikan anu jelas dina desain sareng sorana, bari ngajaga tambihan penting tina aplikasi anu saé kalayan pilihan konfigurasi anu teu biasa pikeun alat ieu. Sanajan réduksi bising geus ngalaman hiji worsening saeutik dibandingkeun Elite 85T, perbaikan dina sesa fitur tebih outweigh aral ieu, sarta ngajadikeun eta salah sahiji pilihan pangalusna dina headphone premium "Leres Wireless" pikeun kinerja sarta harga. Anjeun tiasa mésér éta di Amazon pikeun € 199 (link) harga nu leuwih handap ti pesaing utama na.

Jabra Elite 7 Pro
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4.5 bentang
199
  • 80%

  • Jabra Elite 7 Pro
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir:
  • rarancang
    Penerbit: 90%
  • Sora
    Penerbit: 90%
  • Pembatalan
    Penerbit: 70%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 100%

Naros

  • otonomi alus teuing
  • Sora kualitas luhur
  • kasus kompak
  • Ngecas nirkabel

Kontra

  • Noise cancellation leuwih goreng ti generasi saméméhna
  • Mode transparansi rada jieunan

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.