Kami moal tiasa ningali deui pidéo YouTube dina layar lengkep dina Safari

youtube ios

Kanggo sababaraha waktos ayeuna, YouTube lirén damel sareng Flash pikeun nyampurnakeun pamuter na dumasar kana HTML 5, sistem anu langkung cairan sareng cocog sareng sadaya alat anu aya dugi ka ayeuna. Kusabab gerakan ieu ku YouTube, Google mutuskeun masihan langkung penting pikeun Aplikasi Youtube di App Store, janten dina sababaraha bulan terakhir aranjeunna ngadorong sareng nawiskeun langkung seueur pikeun pangguna pikeun ngaunduh aplikasi éta. Dinten ieu kami hudang kalayan reuwas: Youtube parantos ngamutahirkeun pamuter pidéo na nalika urang ngotéktak nganggo Safari, Chrome, jsb ... sareng urang moal tiasa ningali deui pidio layar lengkep tina peramban, tapi upami kami hoyong ningali éta dina ukuran maksimumna, urang kedah nganggo aplikasi resmi jasa pidéo anu paling populér di ayeuna.

Google hoyong sadayana kanggo ngaunduh YouTube ti App Store

Parobihanana penting pisan pikeun pangguna anu ngagaduhan iDevice, tapi urang tiasa ngabedakeun parobihan dina dua tingkatan, gumantung kana alat naon anu urang gaduh:

  • iPad: pamuter ampir mirip sareng anu urang gaduh dina wéb desktop: urang tiasa ngaktipkeun atanapi nganonaktipkeun tarjamahan, ngarobah kualitas, ngaktipkeun catetan ... Sistem ieu tiasa dianggo berkat kasaluyuan Safari, contona, sareng bahasa HTML5, kumargi pamuter anu kuring carioskeun dumasarkeun kana basa pamrograman éta.
  • iPhone sareng iPod Touch: didieu parobihanana sacara praktis henteu aya gunana, sanaos sababaraha fitur énggal diala, elemen desain pamuter sateuacana parantos ngaleungit.

Aya naon? Dina kadua alatna urang moal tiasa ningali pidéo dina layar pinuh tina panyungsi, nyaéta, kami henteu ngagaduhan pilihan pikeun nempatkeun pidéo dina layar pinuh. Jelas yén ieu mangrupikeun tarohan anu kuat sareng pikaresepeun ku Google pikeun kami ngaunduh aplikasi YouTube resmi kusabab tanpa éta kami moal tiasa pinuh resep jasa visual anu tiasa ditawarkeun ku aplikasi éta pikeun kami.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   rajapati cenahna

    Éta tetep ditingali upami aranjeunna ngalakukeun éta dina platform anu sanés. Dina waktos ayeuna sigana kawas trik pikeun bypass adblock dina panyungsi wéb.
    Entong jahat ceuk maranehna. Leres tangtosna, dugi ka ngalakukeun monopoli, aranjeunna kedah nambihan.
    Urang kedah ditaksir alternatif, pikeun ningali naha aranjeunna tiasa terang.

  2.   Gatsby cenahna

    Sareng aya solusi pikeun ieu? kumargi kuring hoyong ningali pilem di peliplus, sareng kuring henteu tiasa nempatkeunana dina layar lengkep.