Kami ngabandingkeun desain ios 8.1 vs Android 5 Lollipop

ios vs Android

Apple sareng Google mangrupikeun dua perusahaan téknologi paling boga pangaruh, sareng paling kuat di dunya. Aranjeunna teras-terasan dibandingkeun dina sababaraha bidang anu béda, ayeuna urang badé nyanghareupan sistem operasi masing-masing, iOS 8.1 sareng Android 5 Lollipop, anu panglobana dianggo dina alat sélulér urang.

Ieu sanés janten perbandingan efisiensi, atanapi kapasitas sistem ieu, tapi éta bakal janten perbandingan museur ngan ukur kana desain anjeun, dina éstétika sistem. Jalma-jalma di Redmond Pie parantos ngalakukeun padamelan anu luar biasa sareng beurat pisan, dimana aranjeunna ngabandingkeun desain.

Kuring, ngahargaan sareng terang padamelan anu parantos dilakukeun ku aranjeunna pikeun ngalakukeun ieu artikel, Abdi hoyong bawa ka anjeun sareng sajaba ti ngamangpaatkeun sababaraha tangkepanna, ka nyatakeun sudut pandang kuring ngeunaan desain duanana sistem operasi.

Kusabab Android dilahirkeun, kuring kantos nguping éta nyarios, kanyataanna kuring nyarios, éta estetika ios langkung unggul dibandingkeun Android, éta langkung geulis. Android parantos mekar pisan, sareng ku vérsi anu anyar, Android 5 Lollipop, anjeun tiasa nyarios yén Android parantos nginghak léngkah nuju kematangan desain, janten waktosna pikeun nganalisis sareng ningali naha ios masih kénéh éstétis nyarios.

Layar konci

Gambar ku Redmond Pie

Urang mimitian ku layar konci, sakumaha anjeun tiasa tingali dina duanana urang ngagaduhan gaya saderhana sareng eleganSedengkeun pikeun ikon sareng tipografi, kuring sacara pribadi resep pisan ikon éta, tapi dina tipografi kuring langkung resep Apple.

Layar utama

Gambar ku Redmond Pie

Di dieu kami gaduh layar utama, dina hiji sisi kami gaduh parobihan anu cukup dina hal éstétika ikon ku Android 5 Lollipop, kalayan téma desain matéri anu anyar, kuring Abdi langkung resep kana Android, gaduh aplikasi anu kuring pikahoyong dina windows anu sanés, teras gaduh menu sareng sadaya aplikasi, sacara éstétis kuring resep langkung saé tibatan ngagaduhan sadaya aplikasi dina layar sareng gumantung kana folder.

dialer

Gambar ku Redmond Pie

Sedengkeun pikeun telepon telepon, kuring henteu objektif di dieu, siga Abdi resep keyboard homogen, dimana koncina teu ngagaduhan bates, janten kuring langkung resep Android.

Messages

Gambar ku Redmond Pie

Sakumaha anu parantos kuring sebutkeun sateuacanna, kuring resep kana ujung keyboardna ngaleungit, sigana langkung elegan pikeun kuring, janten didieu jelas naon anu dipilih kuring, Android deui.

seueur tugas

Gambar ku Redmond Pie

Multitasking, didieu kuring henteu ragu, Abdi pendukung desain ios 8.1, Kuring ngaraos langkung éstétis sareng raoseun, tibatan Android 5 Lollipop.

aktip

Gambar ku Redmond Pie

Kuring parantos masihan pendapat kuring sateuacanna, ngeunaan éta kuring resep bagian sareng sadaya aplikasi, éta sababna Kuring milih pikeun Android, Hiji-hijina hal anu bakal ngarobihna, nyaéta ngaleupaskeun latar kulawu sareng ngajantenkeun bérés tina latar tukang, nyaéta gaduh wallpaper, sanaos ieu henteu goréng, kuring resep teu gaduh latar.

kalkulator

Gambar ku Redmond Pie

Kalkulator, kuring moal masihan alesan sabab kuring bakal ngulang deui pisan, tah Kuring langsung nyarios Android 5 Lollipop.

nelpon

Gambar ku Redmond Pie

di dieu Android nguciwakeun kuring, kaanggunan ios 8.1, kuring ningali éta jelas sareng éta ngagaduhan éstétika langkung unggul tibatan Android.

volume-HUD

Gambar ku Redmond Pie

Kontrol polumeu, salian ti langkung lengkep, sigana langkung saé kuring pikeun Android, anu tina Abdi henteu resep ios 8.1 éta nalika kuring ningkatkeun volume kotakna nembongan di tengah layar.

widget

Gambar ku Redmond Pie

Widget dina Android langkung praktis, anjeun tiasa nempatkeunana sakumaha anu anjeun pikahoyong, tapi upami urang nyarioskeun desain, henteu lepat ngeunaan éta, pusat widget ios 8.1 nyandak jajan.

sora-asistén

Gambar ku Redmond Pie

Siri mangrupikeun asistén éta salain aya gunana, anjeunna terang kumaha pakéan ogé, Langkung saé upami anjeun ngantunkeun sababaraha modél kana Google Ayeuna Milarian Android.

setélan

Gambar ku Redmond Pie

Layar setélan, kaleresan aya di dieu kuring henteu terang anu mana anu bakal tetep, duanana katingalina leres pisan, teu aya anu nyebatkeun ieu henteu cocog sareng kuring, atanapi ieu langkung saé tibatan ieu, éta sababna didieu Abdi tetep nétral.

layar-bewara-layar

Gambar ku Redmond Pie

Bewara dina layar, ios 8.1 daun seueur anu dipikahoyong, dina sudut pandang kuring, ieu yeuh Android Lollipop anu ngagaduhan kaunggulan, sareng kuring resep pisan parobihan ieu anu parantos aya dina téma énggal ieu.

layar-béja-béja

Gambar ku Redmond Pie

Di sisi anu sanésna, dina layar konci kuring resep béja anu langkung homogen sareng latar tukang, béwara di ios 8.1 dina hal ieu hadé ngahijikeun sareng layar konci.

toko aplikasi

Gambar ku Redmond Pie

Aplikasi masihan kami sadayana, éta nyandak sadayana jauh ti kami. Pikeun pangguna anu hoyong mésér, produkna kedah aya di toko anu saéHadé, kuring pikir yén Android ngalaan bagian toko na langkung saé tibatan ios sareng sigana kuring gaya anu langkung saé tibatan ios.

kakuatan-handap

Gambar ku Redmond Pie

Sareng sanaos, sanaos dianggo sababaraha kali, tapi hal-hal sapertos kitu, sadayana parantos aya tungtungna sareng analisa ieu ditungtungan ku tombol pareum sabab éta henteu tiasa sanés, dina hal ieu kuring ngarasa kasieun pisan pikeun duanana tapi Duanana siga anu awon pikeun kuring, aranjeunna tiasa ngalakukeun sakedik deui padamelan pikeun aranjeunna.

Sakumaha aranjeunna nyarios, kaéndahan aya dina panon anu ningali, bakal aya jalma anu satuju sareng pendapat kuring, seueur jalma sanés anu pikir leres-leres béda, kuring sacara pribadi moal nyatakeun juara, kumargi kanggo kuring anu juara mangrupikeun campuran antara duanana desain, nyandak barang tina hiji sareng nambihan anu sanésna.

Android parantos ngajantenkeun sateuacanna anu ageung ngeunaan masalah éstétika, sareng ngucapkeun selamat deui Redmond Pie pikeun sumbangan anu saé ieu.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

37 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Alberto Salas cenahna

    Menua gilipo »» »ez de post. Naha anjeun badé ngabandingkeun android sareng ios… .dina naon? Teraskeun ... Mésér Android, anjeun parantos nyandak, jangjang ka ...

  2.   Emzi cenahna

    Nyaan, tingali yén jalma-jalma anjeun bodo maksimal, nempatkeun pendapat anjeun, sanés anjeun kedah ngalih kana Android, éta kumaha dunya sareng jalma sapertos anjeun ....

  3.   eureun cenahna

    «Kuring resep keyboard tanpa garis, kuring milih pikeun android, kuring henteu resep belang» hahahahahahahahahahaha éta «strawberry» nyaéta anu nyerat ieu. Hahahahahahahaha

  4.   Alejandro Heras (@ sampat4) cenahna

    Kumaha anjeun tiasa nyebatkeun yén pananda android langkung saé tibatan ios ... tapi pikareueuseun. Anjeun tiasa resep yén teu aya wates, tapi éta mangrupikeun hal anu sanés sareng hal anu sanés nyaéta anu saé éndah atanapi warna-warni (iOS) sareng anu sanés sareng hambar (Android) sami sareng keyboard. Duanana ninggali pisan anu dipikahoyong dina jihat presisi dina android hatur nuhun kana kakurangna pisah antara konci na.

    Layar setélan Android teu kaisinkeun, ku Gusti, kumaha tetep nétral kitu.

    Sareng pastina éta gaya Toko App ... sabab Play Store lumayan pikaresepeun dibandingkeun App Store, sareng panjang, teu kakantun yén upami anjeun gaduh telepon kalayan résolusi normal éta motong kecap-kecap dina tombol nalika aranjeunna henteu pas. Musibah.

    Tapi salaku barang troll éta cocog pikeun anjeun pisan

  5.   Ny cenahna

    Jelas yén numutkeun kesan anjeun, tiasa disimpulkeun yén anjeun langkung resep desain Android. Kabeneranna nyaéta ku Lollipop aranjeunna parantos ningkatkeun desainana kalayan saé, tapi, anjeun nyarioskeun ka kami yén aplikasi toko google nawiskeun aplikasi anu langkung saé pikeun pangguna ... éta leres-leres henteu cocog, urang henteu pisan-pisan. Anjeun teu kedah janten jenius pikeun nyadar éta, ku ieu kuring henteu ngan ukur ngarujuk kana penampilanna, tapi cara nawiskeun ka pangguna aplikasi, berita sareng tren anu paling relevan, henteu aya anu katingali, langkung luhur tibatan toko apal. Sareng kuring henteu nyarioskeun ieu, saha waé anu gaduh sakedik pangetahuan ngeunaan pasar ieu terang yén toko apel nyapu penjualan ka google play.

  6.   davicin cenahna

    balik komparatif ... tanpa aya rasa kadang anjeun meunang pos anu hadé tapi anu sanés ... punten

  7.   Postero cenahna

    Hack iphone ayeuna sareng nempatkeun tulisan ieu?

  8.   eximorph cenahna

    Hahaha aya pisan kipas apel anu ngomentaran didieu sareng ngegel anu lucu maca koméntarna hahaha kuring ngan ukur bakal nyarios hiji hal upami padamelan steve bakal hirup deui anjeunna bakal némbak dirina nalika anjeunna ningali yén IOS JADI SALINAN ANDROID, aranjeunna nempatkeun éta sabab aranjeunna nempatkeun éta ngan ukur ningali ios sareng ku éta cukup pikeun ningali yén éta parantos janten android sareng sababaraha bédana sareng nami anu béda sedengkeun lalaki éta merjuangkeun ngajaga anu unik sareng anu béda, penggemar apel henteu ceurik deui upami sadayana aya dina panangan na anjeunna android nyamar hahahaha;).

  9.   Andrés cenahna

    Pos anu saé pisan diantara duanana OS tapi hé anu mangrupikeun pendapat masing-masing, aya anu hoyong android ka ios sanés anu bakal janten pertarungan anu langgeng pikeun duanana pangguna sareng éta moal robih, pikeun duanana nawiskeun hal anu saé sareng henteu seueur tapi saé Anjeunna resep ios anjeunna bakal tetep sareng anjeunna naha pikeun pelesir atanapi fanatisme sami kanggo android tapi jelas yén teu saurang ogé bakal masihan panangan ka pulas sareng salawasna pikeun hiji éta bakal janten OS anu pangsaéna tapi hé anjeun henteu kedah nurunkeun batur ngan sabab aranjeunna resep anu hiji langkung ti anu sanésna tapi hei sakumaha ceuk batur anu bijaksana "tong ngalawan ka anu bodo sabab anjeunna bakal nurunkeun anjeun ka tingkat na sareng menangkeun anjeun ku pangalaman"

  10.   Antonio cenahna

    Jérman, bakti diri pikeun hal anu sanés, bakti diri ka fiksi ilmiah contona, kuring terang naon anu terjadi ka anjeun ... kajantenan anjeun anjeun hoyong janten teu bias milari pengikut android saur kuring saé pisan tapi mimiti sadayana nyerat ku logika salaku panulis tulisan anu anjeun ... Kuring yén anjeun langsung ngeureunkeun nyerat sabab parantos diperhatoskeun yén anjeun henteu pantes pikeun ieu

    1.    Eduardo cenahna

      Oke, anjeun henteu satuju kana naon anu anjeunna nyarioskeun dina postinganna, tapi pikeun nyaritakeun yén henteu valid pikeun nyerat ngan ukur pikeun ngagaduhan endog anu ageung pisan, sajaba ti rada saé panginten lalaki jalu. Upami anjeun henteu satuju kana naon anu dicarioskeun dina halaman wéb ieu, robih ka anu sanés. Sapertos koran, éta saderhana.

  11.   HideungBird cenahna

    Anjeun leres-leres pantas keprok, ngagaduhan calana anu diperyogikeun pikeun ngalaan pandangan anjeun dina halaman wéb anu 85% nyaéta Apple Fanboys anu pinuh keusik pikeun diserang pas ngabandingkeun OS na sareng anu sanés, éta jalu sareng tulus janten pangguna pikeun duanana sistem operasi Abdi resep pisan kana tulisan ieu, kuring resep éta henteu ngan ukur pikeun nyidem sapatu hiji perusahaan sareng tungtungna aya anu nyarios, ieu ngagaduhan Android anu saé sareng ieu ngagaduhan ios anu saé, langkung seueur tulisan sapertos ieu diperyogikeun, henteu ngan ukur di dieu tapi di sadaya halaman wéb téknologi anu condong kana hiji sistem sareng sadaya ieu sigana éra.
    Kuring ngucapkeun salamet sareng anjeun teras-terasan sapertos kieu, entong disumputkeun ku éta pangguna keusik, upami anjeun henteu resep kana tulisanana, kantun henteu masihan koméntar kana éta atanapi angkat ningali anu sanésna seueur boot licking postingan anu aya supados aranjeunna langkung saé ngeunaan nyalira .
    Halo2!

  12.   Hochi75 cenahna

    Tapi ... upami aranjeunna sami !!

  13.   Postero cenahna

    Hapunten ka anu gaduh android, teu gaduh artos kanggo ngagaleuh iphone, sareng kapaksa ngabela android hahahaha. Dinten aranjeunna nganggo ios aranjeunna bakal ngaraos isin kusabab ngabela android!

    1.    Maury cenahna

      Nganyenyeri kuring jalma sapertos anjeun anu nganggap yén iPhone mangrupikeun anu pangsaéna di dunya kusabab "éta langkung éndah" (kuring kamungkinan tiasa damel sareng duanana sareng percanten ka kuring yén ios sapertos dinten tanpa matahari), upami Nexus 2 Kalayan lollipop, anjeunna nincak "si geulis" sareng butut beunghar anjeun sarébu kali.

    2.    eureun cenahna

      upami jelema bodo aya anu nyarios omong kosong, anjeun ... JADI JALUR PISAN !!!!

  14.   jhon255 cenahna

    Teu aya bajingan didieu terang maca? Éditor masihan pandanganana, ku apel ambéh aranjeunna ngartos, éta sigana anu leres pikeun anjeunna, umumna kuring keprok ieu, kusabab sesah milari karakter anu objektif, henteu bias, anu terang kumaha ngahartikeun selera na, tanpa hoyong pikeun katingalna saé kalayan sistem operasi, hatur nuhun, jaga. Sanaos dina sababaraha hal kuring henteu satuju kana sababaraha poin sareng anjeun, tapi kuring hormat anjeun pikeun objektivitas anjeun!

  15.   Chesco cenahna

    Tungtungna, tim ios ngancurkeun anu android dina épisiénsi sareng panggunaan perangkat keras.

  16.   eximorph cenahna

    Postero nganyenyeri penggemar apel hahaha iphone 6 sareng 6+ nganggo masalah perangkat lunak iphone 6+ kalayan masalah perumahan (aluminium murah) hahahaha anjeun ngalipetna ku tangan sareng iphone 6+ 128 gb kalayan masalah parangkat lunak ogé Tambihan éta pakakas anu goréng kalayan anu ngagaduhan (1.4 ghz dual core 1 gb ram) kanggo harga antara 600 dugi 800 dolar sedengkeun pikeun HARGA sami anjeun ngagaduhan perangkat keras anu langkung saé (2.7 ghz quad core / octa core 2 sareng 3 gb ram) Telepon diwangun kalayan bahan anu langkung saé tanpa masalah parangkat lunak sakumaha goréngna sareng serius sapertos anu ditepikeun ku iphone 6 dina sadaya vérsi na hahahaha éta mangrupikeun palanggaran penggemar apel, hal anu paling sedih nyaéta aranjeunna diperkosa sareng aranjeunna henteu sadar hahahaha.

  17.   Cacoby cenahna

    Kuring maca koméntar murni ti barudak fanboys, éra.

    Sobat pos alus!

  18.   Postero cenahna

    Upami anjeun budak lalaki Android sareng ayeuna anjeun iPhone, éta hartosna hirup anjeun saderhana ajhahaha, ngantosan di papa iphone

  19.   eximorph cenahna

    Hahahaha anu kuring resep maca kumaha aranjeunna membela kasangsaraan iphone, hal anu paling luar biasa nyaéta aranjeunna terang éta aranjeunna ningali éta sareng aranjeunna henteu percanten hahahaha poster tetep nangis nganggo android kuring ningali anjeun 😉

  20.   Marco cenahna

    Rada éra pikeun pangguna ios ayeuna. Aranjeunna bahkan henteu ngagaduhan argumen. Aranjeunna nyarios yén pangguna Android teu ngagaduhan artos, saolah-olah urang sadayana ngagaduhan Galaxy Pocke. Abdi moal mésér iPhone sanés artos, sabab éta ngan ukur GORENG.

    Anjeunna ngan ukur nyarios yén anjeunna resep langkung saé, sareng aranjeunna ngabela ios sareng ngahina Android. Jelas yén aranjeunna henteu kantos nganggo Nexus atanapi Moto sabab bakal ngagaleuh kecap aranjeunna.

    Anjeun anggap kualitas, tapi anjeun henteu sadar yén kualitas dina Android parantos naék, sareng ti saprak pupusna Steve Jobs ti Apple parantos turun.

  21.   evasquez cenahna

    Simpleoo. Nexus 5, nexus 6, LG G3 masihan iPhone sarébu najongna. Tapi kuring tujuanana, pikeun rasa anu warna na didamel.

  22.   Roberto cenahna

    Kuring Android, kalayan peluncuran iphone 6 sareng uji coba ios 8.1 dina iphone 5, kanggo ningali naha parobihan mobile leres. Bédana antara OS henteu saé saé pisan sareng éstétika anu henteu penting, parios yén aplikasi anu kuring anggo dina Android aya dina ios, sareng éta sadayana (kecuali keyboard anu langkung lami di Android sareng dilahirkeun di ios ayeuna ) ... Nya kuring moal ngalakukeun pos anu sanés.

    Bédana antara sistem sareng tim henteu saé pisan pikeun perang, bédana leutik, ios langkung padet sareng langkung gancang ngajalankeun aplikasi. Android langkung kabuka (habeses sangsara sababaraha lag, tapi éta henteu mangaruhan kuring) 🔓 sareng rentan ka parobahan éstétika anu tiasa dilakukeun ku pangguna.

    Kasimpulanana, kuring henteu mendakan kaunggulan anu cukup anu ngajantenkeun kuring robih ti Galaxy S5 janten iPhone 6. Upami tiasa, kuring bakal gaduh duanana, tapi ngan ukur 💵 pikeun hiji. Anu paling penting nyaéta bagja ku naon anu urang gaduh.

  23.   Roberto cenahna

    Hate tong katohyan.

  24.   Robert cenahna

    Lain waktos nyarios yén ios langkung saé sareng éta waé? Anjeun nyalametkeun diri anjeun tina sagala getih anu goréng, ngabobol fanos ios, katingalina lumayan obyektif pikeun kuring sabab éta sudut pandang anjeun, sareng tétéla para fanboy paduli pisan ngeunaan pendapat anjeun sabab éta luncat siga singa ajjaja, ku cara kuring ngagunakeun telepon jandéla

  25.   eximorph cenahna

    Robert nganggo android tapi numutkeun kuring wp langkung saé tibatan android sareng ios ku sababaraha cara, kuring ngamangpaatkeun hal anu sanés. Seueur jalma anu masihan koméntar di dieu terang ngeunaan telepon pinter ti 2006 atanapi 2007 sareng sateuacana sareng sumpah yén iPhone ngarévolusi telepon tapi kanyataanna nyaéta iPhone ngan ukur ngenalkeun 2 hal: layar sentuh anu tiasa dianggo ku tangan sareng multitouch. Kusabab kira-kira taun 2000 kuring parantos ngagunakeun smartphone atanapi saat éta kantong pc 2000 sareng windows mobile. Sadaya fitur anu ditingali dina ios sareng android dugi ka ayeuna mangrupikeun fitur anu sami anu diwanohkeun ku Microsoft ti saku pc 2000 dugi ka windows mobile 6.5 anu kalebet panggunaan gsensor dina gim sapertos gravitasi bola permainan, réalitasna. Sareng ampir teu aya anu terang nyaéta anu kuring lakukeun nyaéta ningkatkeun hal-hal anu parantos aya ios sareng android. Kusabab prasejarah aya telepon sareng kaméra payun sareng sagala rupa anu urang tingali ayeuna, ngan ukur éta telepon henteu gampang diakses sareng éta mangrupikeun hal-hal anu ngan ukur kapendak dina modél anu tangtu sareng henteu sadayana sapertos ayeuna. Di dieu kuring tamat hehe penggemar apel bakal ningali pikiran ka masa depan (android) sareng aranjeunna bakal ningali yén aranjeunna moal murag tina gawir ngan ukur ngaléngkah 😉

  26.   jairokeun cenahna

    Kuring ogé mikir yén publikasi éta saé kusabab henteu bias sareng objektif nunjukkeun kadua rupa dina sistem, diperhatoskeun yén penggemar apel henteu nampi yén Android unggul dina perang, upami aranjeunna nyobian Nexus éta bakal muka panon buta aranjeunna yén aranjeunna parantos gaduh yén apel beuki bosok di dunya na

    1.    eximorph cenahna

      Kuring maca berita ti tanggal 20 Oktober ngeunaan hahahaha iphone téroris ngabeledug dina saku juragan na nyababkeun kaduruk. Mimiti éta ngagulung sareng ayeuna ngabeledug bahkan kipas apel henteu isin ku iphone na.

  27.   Alan Gad cenahna

    Naha kuring atanapi sadayana lollipop disalin

  28.   Abdi;) cenahna

    Pos anu saé! Tapi pikeun urang anu serius mikirkeun henteu mésér iPhone 6 (urang tiasa hatur ka ios 8 anu pikasieuneun) …… Ku margi babari sabaraha barudak beurit di dieu! Q komentar ku allah éta ngan ukur telepon !!

  29.   john cenahna

    Sareng pangguna mana anu anjeun tingali langkung saé dina IOS atanapi Android? Naon babandingan lusuh

  30.   mario cenahna

    Kuring henteu nganggap yén tulisan éta pikaseurieun, babandinganana aya, bener atanapi salah, éta gumantung kana masing-masing na. Naon anu kuring kantos tingali bener-bener pikaseurieun nyaéta ngabandingkeun iPhone sareng telepon pinter Android, henteu masuk akal, Apple mangrupikeun perusahaan anu paling kuat di dunya pikeun hal anu alus, éta sanés patarosan yén iPhone mangrupikeun ponsel anu paling 'megachachi' sareng Android anu paling parah. Saha waé anu parantos nyobian kadua alat éta bakal masihan kuring alesan yén éta nunjukkeun jumlah jam anu diinvestasikeun dina hiji sistem operasi sareng anu sanés.

  31.   eximorph cenahna

    Mario anu janten pangguna iPhone sigana henteu terang nanaon hehe anjeunna henteu terang yén apel di ambang kabangkrutan sareng pikeun ngawangun deui anjeun kedah nyewa padamelan steve saatos aranjeunna nyandak anjeunna kaluar ti perusahaan. IPhone ngagambarkeun antara 40 sareng 60% penjualan Apple sareng kanggo ngabéréskeun, aranjeunna ngaco. Sareng hal anu sakedik anu seueur jam apel dianggo dina ios anu aranjeunna ngaku yén pembaruan s ios 8 mangrupikeun cacing parangkat lunak hahaha sareng aranjeunna dipiceun, aranjeunna ngalungkeun 8.1 sareng kedah ngalungkeun 8.2 anu dituturkeun sabab masih gaduh masalah hehe éta leres Éta mangrupikeun pembaruan anu rumit hahaha, dugi ka seuri parantos apel 😉

  32.   roberto cenahna

    Kuring parantos lami ngagunakeun android sareng nganyenyeri anu terakhir sareng aranjeunna masihan kuring iphone 5 sareng dinten-dinten anu saé pisan maka kuring bosen teras-terasan sami kuring resep ngarobih sareng tiasa kaluar tina iphone éta éta lumangsung sapertos 2 bulan éta masihan kuring seueur padamelan sabab éta kalayan turbosim pribadi kuring langkung resep android kusabab éta langkung maju tibatan ios sareng ngan ukur anu gaduh otak kabuka pikeun téknologi sakumaha kuring terang kumaha éta

  33.   jlvbac cenahna

    Nya, bisi kuring, salaku propésional anu khusus pikeun desain wéb, kuring nganggo imac apél pikeun kagunaan, stabilitas sareng kinerja, jst. tapi dina hapé kuring nganggo android anu masihan kuring langkung seueur kahirupan sareng kabébasan.
    Pikeun raos warna na.