Kami nganalisis iPod Touch 6G anyar sacara rinci

iPod Touch 6G

Sataun katukang Apple kedah neraskeun siklus normalna sareng ngaleupaskeun iPod Touch énggal pikeun umum, iPod aduh anu bakal nyandak tina iPod Touch 5G pangénggalna dugi ka sababaraha dinten ka pengker, nanging taun éta sanaos harepan para pengikut In garis ieu, teu aya alat énggal sareng 5G dijaga salaku puncak jajaran, alat anu henteu mawa nanaon ti dunya sanés anu aya di jero, chip A5 (ti iPhone 4S) sareng satengah GB RAM, ciri anu ayeuna beurang aranjeunna nyusahkeun pikeun anjeunna pikeun tetep nuturkeun sésana alat ios na.

Nya, sakumaha anjeun parantos terang, Kamari kamari generasi anyar iPod Touch sacara tenang dileupaskeun, alat anu, salaku batur sapagawean kuring mairan dina blog ieu, ngalangkungan nomer dina nomenclature, angkat ti iPod 5,1 ka iPod 7,1, tapi kumaha upami iPod 6,1?

Téori kuring saderhana pisan, tapi kuring bakal ngajelaskeun ka anjeun engké, mimitina kuring hoyong ngabandingkeun duanana modél sahingga urang bakal ngabandingkeun ciri-cirina sareng ningali parobihan anu aya:

iPod Touch 5G

iPod Touch 5G

  • meulah A5 Inti Dual a 1 GHz kalayan arsitéktur tina 32 bit
  • 512 MB RAM
  • Kaméra 5 Mpx iSight sareng payuneun 1,2 Facetime HD
  • Bukaan fokus tina f / 2.4
  • Tampilan rétina 4 " IPS kalayan resolusi 1.136 × 640 (326 ppi)
  • Wi-Fi a / b / g / n (802.11n 2 sareng 4 GHz).
  • Bluetooth 4.0
  • Pidéo HD 1080p lengkep dina 30 fps
  • Kapasitas panyimpenan 32 sareng 64 GB

iPod Touch 6G

iPod Touch 6G

  • meulah A8 Inti Dual a 1,10 GHz kalayan arsitéktur tina 64 bit
  • Gerak koprosésor M8
  • 1 GB RAM
  • Kaméra ISight 8 Mpx sareng payuneun 1,2MP FaceTime HD
  • Bukaan fokus tina f / 2.2
  • Tampilan rétina 4 " IPS kalayan resolusi 1.136 × 640 (326 ppi)
  • Wi-Fi a / b / g / n / ac (2'4 sareng 5 GHz)
  • Bluetooth 4.1
  • Pidéo HD 1080p lengkep dina 30 FPS
  • Kapasitas panyimpenan 16, 32, 64 sareng 128 GB

Bedana

Beda utama antara alat ieu cicing dina prosesor, nalika angkat ti A5 dugi ka A8 aya kabisat anu ageung dina hal kakuatan pamrosésan, luncatan anu dina kertas sigana henteu saé ningali kecepatan jam masing-masing (bédana tina 100 MHz anu teu nanaon), tapi terang yén inti tina A8 parantos didamel dina 20 nm, nuturkeun modél Siklon Enhanced sareng ngalih kana arsitéktur 64-bit, kami mendakan luncat anu brutal, luncat anu di luhur sadayana bakal ngaapresiasi dina midangkeun.

Kunaon midangkeun? Saderhana pisan, sareng A8 hadir sareng GPU anu langkung unggul tibatan anu dibarengan ku A5, sareng GPU henteu diatur pisan ku GHz CPU, dina hal ieu pastina kalebet GPU anu sami atanapi sami sareng iPhone 6, anu salian ngamungkinkeun kompatibilitas sareng Metal API, éta kaajaiban anu ngamungkinkeun mujijat pikeun damel di bagian grafik ogé nyayogikeun kakuatan pamrosésan grafis anu langkung luhur tibatan anu sateuacanna, anu ku margi ngalaman gumantung kana gim anu anjeun hoyong anggo.

Salaku tambahan, ngagaduhan résolusi langkung handap tina iPhone 6, GPU bakal peryogi kirang damel pikeun nerjemahkeun eusi anu bakal kami tingali kinerja anu saé pisan dina bagian ieu.

Salain ti prosesor kami ogé ningali béda dina konéktipitas nirkabel, pamutahiran dina chip Wi-Fi anu adaptasi sareng téknologi pangénggalna bahkan versi anyar tina Bluetooth 4.1 anu nyiapkeun anjeun pikeun Internét anu caket pisan kana hal-hal.

Watesan

IPod Touch anyar henteu tanpa watesan, sabab parantos biasa dina kisaran ieu, aspek-aspek tertentu diwatesan anu disayogikeun pikeun alat anu paling luhur, dina hal ieu urang tingali kumaha sensor sidik jari Touch ID parantos ditingalkeun dina pipa, tapi sanés sanés hiji-hijina watesan anu aranjeunna pasang di dinya, sigana kacepetan jam dina 1 GHz penting tapi henteu, gancangna éta bakal nyayogikeun cukup cairan sareng stabilitas pikeun sistem, tapi henteu dianggo leres Urang tingali kumaha, contona, iPhone 10 sanggup ngarékam pidéo dina 6p sareng 1080 fps atanapi dina 60p sareng 720 fps, tapi iPod Touch 240G, ngan ukur bakal tiasa ngarékam FullHD 1080p dina 30 fps (hal anu parantos dilakukeun ku 5G) sareng 720p dina 120 fps (sakumaha ogé iPhone 5S), kuring henteu ragu kumaha ogé éta berkat jailbreak sareng pamekar terkenal dina hal parangkat lunak kaméra sapertos PoomSmart kami bakal ningali tweaks anu ngarobih watesan ieu ngamungkinkeun FullHD dina 60 fps sareng anu sanésna, sabab kuring ragu yén ieu kusabab hardware.

ukuran

Pikeun ieu kuring ngahaturanan bagian nyalira, langkung ti naon waé sabab panasaran, 5G iPod Touch langkung ipis tibatan iPhone 6 Naon anu terjadi nyaéta kumargi sanés alat populér sapertos kitu, éta henteu diperhatoskeun, nalika ningali spésifikasi iPod Touch 6G panginten kuring pikeun nempatkeun koprocessor, langkung RAM sareng batré anu sanggup nahan aranjeunna kalayan sopan aranjeunna kedah ngagaduhan dijantenkeun rada gendut.

iPod Touch 6G

Pikeun kaheran kuring iPod Touch 6G sami sareng iPod Touch 5G, duanana dina ukuran sareng beuratna, angka anu sami, enya, urang gaduh prosesor anu langkung alit, batréna langkung ageung, komponén anu langkung modéren sareng salaku faktor kejutan, iPod Touch Loop ngaleungit, anu pikeun anu henteu terang naon éta, éta mangrupikeun jenis tombol Ditarikna anu dianggo pikeun ngagantelkeun tali sareng tiasa ngamankeun iPod Touch kana pigeulang anjeun, hal anu kuring panginten tiasa dianggo sakedik, tapi terang yén éta aya masihan kuring kaamanan nalika kuring hoyong ngalakukeun éta.

kacindekan

Saur sadayana, éta ngan ukur kedah mikirkeun alesan pikeun hal-hal, dina hal ieu urang ningal kumaha Apple henteu acan maéhan alat anu parantos kami pikir réngsé, iPod Touch dilahirkeun deui sareng langkung kuat tibatan kantos, kalayan perangkat keras anu bakal ngamungkinkeun salamet sahenteuna 2 atanapi 3 taun tanpa diperpanjang atanapi henteu maot dina upaya pembaruan, gerakan ieu di sisi sanésna dipiceun saatos stroke ka sababaraha alat Apple anu teras-terasan dianggo arsitéktur heubeul 32-bit, buka 64 bit nyayogikeun kinerja sareng efisiensi anu langkung ageung ogé ngamungkinkeun persiapan langkung saé pikeun vérsi ios anyar, anu dina sababaraha atanapi 3 taun tiasa sumping dina arsitéktur 64-bit tunggal nalika iPad Mini munggaran ngaleungit, iPhone 4S, ieu bakal ngosongkeun pamekar kedah ngembangkeun aplikasi pikeun arsitéktur atanapi versi ios pikeun duanana arsitéktur, ngamungkinkeun ningali parangkat lunak anu langkung hadé sareng éta tiasa kualitasna langkung luhur kusabab dikirangan usaha anu diperyogikeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

13 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   gaxilongas cenahna

    Catetan unggulan Juan.

  2.   iPod cenahna

    Éta sanés iPod touch 6G sanaos lirén maca ...

    1.    Woka cenahna

      6g ngakibatkeun generasi kagenep. Terus maca

  3.   Oscar cenahna

    Abdi badé mésér 5G 1 minggu ka pengker, tapi ku alesan di luar kuring, pameseran henteu dilakukeun, sareng kuring ngahargaan éta, upami henteu dinten ieu kuring bakal ngutuk naraka hahaha

    1.    Juan Colilla cenahna

      Leres hahaha kuring nyarankeun anjeun 100% anu ngémutan pameseran generasi ieu, anu pastina bakal jauh 😀

  4.   Manuel cenahna

    IPhone 6 abdi diduruk….

  5.   Jorge cenahna

    Iraha anjeun sumping di mexico

  6.   Jose cenahna

    Naha jailbreak ayeuna cocog pikeun ipod ieu?

  7.   Javi cenahna

    Iraha anjeun badé dugi ka Mexico?

  8.   Pedro cenahna

    Salain ti sadayana truismeu ieu, punten anjeun tiasa milarian, sabab éta pamuter musik pangsaéna anu aya, upami parantos ningkat kualitas réproduksi na anu saé pisan ku cara naon waé? Kuring nyarios ieu kusabab, sanaos luar biasa pikeun anjeun, sababaraha urang nganggo éta pikeun éta, sareng kami henteu hoyong iPhone atanapi kami henteu resep nganggo iPhone pikeun ngupingkeun musik kalayan kualitas anu saé. Salam

    1.    Andrew cenahna

      leres pisan! Kuring bakal mésér ipod 32 gb minggu ieu ngan ukur pikeun nyimpen musik sareng kuring hoyong terang naon ari sajumlah nyata toko? kumargi sok dina bebeneran éta kirang ti naon anu diiklankeunana ...

  9.   solomon cenahna

    Kuring pikir duanana hébat, sareng anjeun kedah resep, sabab éta anu terakhir anu kaluar ...

  10.   Omar cenahna

    Tulisan ieu parantos ngebul kuring. Hebat pisan anjeunna henteu nyebatkeun salah sahiji sora na. Seolah-olah kuring ngajual kaméra sareng kuring nyaritakeun ngeunaan sagala hal kecuali mpx, aperture, zoom jsb. Éra pisan kumaha aranjeunna seuri ka anu henteu terang, sareng sadayana kusabab pamasaran perusahaan. Anu parantos nyerat ieu parantos bersinar sareng berita iphone kedah serius marios naon anu anjeunna terbitkeun.