Kami nganalisis jalur kakuatan pinter Meross pikeun HomeKit

Kami nguji aksésori pikeun HomeKit anu bakal ngamungkinkeun anjeun ngadalikeun sababaraha alat sacara mandiri sareng otomatis, pamandangan tina aplikasi Home atanapi liwat Siri, bari ngajaga alat anjeun tina lonjakan listrik.

Lamun colokan pinter mangpaat pikeun ngajadikeun otomatis hiji alat tur ngadalikeun eta ngaliwatan sistem automation imah anjeun, strip kakuatan ngagabungkeun fungsi ieu sarua tapi pikeun sababaraha alat. Dinten ieu kami nguji jalur kakuatan pinter anu cocog sareng Meross HomeKit, anu kalebet tilu colokan anu tiasa dikontrol sacara mandiri sareng opat palabuhan USB ogé tiasa dikontrol tapi babarengan. Ogé boga panyalindungan ngalawan overvoltages, nu bakal nyingkahan leuwih ti hiji waktos goréng alatan surges kakuatan.

perbawa

  • Wi-Fi 2.4GHz
  • tilu colokan Éropa
  • Opat palabuhan USB (2.4A per port, total 4A)
  • 4 LED kakuatan (hiji pikeun tiap colokan, hiji pikeun opat palabuhan USB)
  • 1 umum on / off switch
  • Kabel panjang 1,8 mĂ©ter sareng colokan Éropa
  • panyalindungan overvoltage
  • Cocog sareng HomeKit, Amazon Alexa sareng Asisten Google

konfigurasi

Konfigurasi jalur kakuatan pinter tiasa dilakukeun ngaliwatan aplikasi Meross (link) atanapi langsung tina aplikasi Home ku nyeken kodeu QR dina dasarna. Disarankeun pikeun ngalakukeunana tina aplikasi Meross pikeun tiasa ngaksés apdet firmware anu mungkin yén meureun aya, saprak ieu di momen teu bisa dipigawé langsung ti aplikasi Casa. Ieu mangrupikeun prosés langsung anu saderhana pisan dimana anjeun kedah nuturkeun léngkah-léngkah anu dituduhkeun tina aplikasi.

Sakali ngonpigurasi, éta bakal muncul langsung dina aplikasi Casa salaku alat tunggal tapi kalawan kamungkinan ungrouping aranjeunna sarta tilu colokan jeung palabuhan USB némbongan salaku opat elemen béda. Urang ogé tiasa ngarobih nami sareng jinis alat (colokan, lampu atanapi kipas) tina setélan alat di Imah, supados Siri terang naon jinis alat éta sareng upami urang gaduh lampu anu nyambung ka salah sahiji colokan, nalika nyarios "pareuman sadaya lampu" kalebet lampu éta dina. Sajaba ti sesa lampu nu kami geus ditambahkeun. Video ngécéskeun sakabéh prosés, nu rada langsung jeung nyokot ngan sababaraha detik.

operasi

Upami pikeun ngonpigurasikeun alat kuring nyarankeun anjeun nganggo aplikasi Meross, pikeun ngontrol éta kuring nyarankeun anjeun salawasna nganggo aplikasi Casa. Leuwih nyaman mun colokan ungrouped pikeun bisa ngadalikeun unggal hiji mandiri, nyimpen kami léngkah. Respon alat gancang, sareng ti mimiti anjeun masihan paréntah dina iPhone anjeun (atanapi alat Apple anu nganggo aplikasi Imah) dugi ka dieksekusi, ngan ukur sababaraha kasapuluh pas kadua. Sambungan liwat Wi-Fi ogé ngamungkinkeun jangkauan alatna langkung ageung tibatan upami nganggo sambungan Bluetooth.

kasaluyuan jeung imah muka panto ka automations jeung lingkungan, nu ngidinan Anjeun pikeun ngadalikeun alat nurutkeun waktu beurang, entrances ka imah, kaluar, jsb, atawa ngadalikeun sababaraha alat kaasup dina lingkungan anu sarua dina waktos anu sareng, pikeun ménta cahaya sampurna bari anjeun lalajo pilem, maén kaulinan atawa maca. Anjeun oge gaduh pilihan pikeun ngadalikeun sagalana ngaliwatan Siri on Anjeun iPhone, Apple Watch jeung HomePod, kalawan genah tina paréntah sora. Sambungan tina strip kakuatan pisan stabil, dina sakabéh poé ieu yén kuring geus maké éta kuring teu kungsi masalah sareng misconfigurations atanapi disconnections.

Pendapat editor

Jalur kakuatan pinter Meross mangrupikeun sistem praktis pikeun dogmatisasi sababaraha alat sareng aksésori tunggal. Salian panyalindungan ngalawan lonjakan kakuatan, éta gaduh kauntungan yén opat palabuhan USB anu kalebet ogé dikawasa ku HomeKit, hal anu ditawarkeun sababaraha modél. Dibanderol dina € 38,99 dina Amazon (link) pikeun saeutik leuwih ti biaya hiji colokan tunggal anjeun boga sagalana yén strip kakuatan ieu nawarkeun.

Meross Smart Power Jalur
  • Peunteun Ă©ditor
  • Meunteun 4.5 bentang
€39
  • 80%

  • rarancang
    Penerbit: 70%
  • AwĂ©t
    Penerbit: 90%
  • BĂ©rĂ©s
    Penerbit: 80%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 90%

Naros

  • tilu sockets
  • Opat palabuhan USB
  • Cocog sareng HomeKit, Alexa sareng Google Asisten
  • panyalindungan overvoltage

Kontra

  • Sadaya opat USB dikawasa babarengan
  • Saklar ngahurungkeun sareng mareuman sadaya jalur kakuatan.

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina Ă©tika Ă©ditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.