Kami parantos ngagaduhan tantangan sareng medali dina Apple Watch kanggo Hari Ibu

Hari Ibu

Sanaos Hari Ibu di Spanyol sababaraha dinten ka pengker, di Amérika Serikat Amérika, dimana aranjeunna damel sareng sistem operasi perusahaan apel, éta dirayakeun Minggu payun, 14 Méi. Sababaraha dinten ka pengker, Apple ogé daptar kanggo ngarayakeun Poé Bumi kalayan acara sanésna dina Apple Watch anu kuring hanjakal.

Perusahaan Cupertino gampang ngiringan jinis inisiatif sapertos ieu anu ngadorong pangguna Apple Watch pikeun ningkatkeun kasihatan sareng kinerja fisikna, sareng urang moal tiasa nyalahkeun aranjeunna tina bebeneran. Dina kasempetan ieu, medali anu badé dipikagaduh pikeun ngarengsekeun tangtangan mangrupikeun jinis tulip atanapi mawar, kembang kanggo Hari Ibu, klise.

Dina kasempetan ieu Urang kedah ngumbara 1,6 km nganggo aplikasi Pelatihan (Jumlah latihan ieu tiasa bénten-bénten dina vérsi Spanyol, kumargi di Amérika Serikat Amérika parantos dibocorkeun yén éta bakal hiji kilométer, sami sareng sakitar 1,6 km). Salaku conto, pikeun Poé Bumi urang kedah latihan 30 menit ngalangkungan aplikasi anu sami pikeun kéngingkeun medali.

Kumaha carana tiasa sanés, urang bakal kéngingkeun medali ieu pikeun ngabagi ngaliwatan iMessage, ogé kamungkinan ngirimkeun ka kolega kami yén kami parantos réngsé tangtangan anu kasebut di luhur. Anjeun bakal ngagaduhan 24 jam dinten Minggu 14 Mei kanggo nampi tantangan, sanés éta bakal ngaleungit sareng anjeun moal tiasa kéngingkeun deui, éra pisan pikeun urang anu kaleungitan tantangan ganjil.

Kumaha saur anjeun ngeunaan jinis tantangan ieu anu dianggo ku Apple pikeun ngadorong urang pikeun olahraga? Sigana kuring mangrupikeun prakarsa anu hébat, salaku tambahan, Saha anu henteu resep nampi bewara éta dina Apple Watch yén kami parantos ngahontal prestasi anu anyar?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

3 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Jimmy iMac cenahna

    Sareng iraha béja pikeun kéngingkeun préstasi bakal luncat, dinten Minggu anu sami? Kanggo anu sateuacanna, dinten bumi bakal ngawartosan kuring dua dinten sateuacan.

  2.   Jon cenahna

    Ras parantos !!! , sareng Logo na henteu némbongan.

    1.    Jimmi iMac cenahna

      Nya, sigana mah teu aya dinten indung