Kami tiasa ngakses poto iCloud kami tina panyungsi

iCloud-poto

iOS 8 sareng OS X Mavericks bakal nyababkeun seueur parobihan, sareng salah sahijina nyaéta leungitna iPhoto for Mac sareng iOS. Pamaké anu bakal nganggo program Apple pikeun ngatur sareng ngébréhkeun poto na pasti bakal sono kaistiméwaanana, sareng jalma-jalma anu henteu pernah berhasil adaptasi sareng éta pastina bakal ngarep-ngarep tampilan Photos for OS X Yosemite, aplikasi anu sami sareng anu ios. sareng anu disangka bakal mawa pilihan anu sami sareng aplikasi pikeun alat sélulér tapi dina komputer urang. Sigana Apple ogé nuju nyiapkeun langkung seueur parobihan, sapertos kaasup aplikasi Poto dina iCloud.com, wéb anu ngamungkinkeun anjeun ngakses jasa awan Apple tina panyungsi internét mana waé.

Henteu nganggo iPhoto mangrupikeun watesan anu ageung pikeun pangguna Mac, kumargi teu aya cara anu sanés pikeun ngakses poto urang dina streaming atanapi poto urang anu dibagi sareng réréncangan sareng kulawarga tina komputer urang. Sakuduna Poto bakal ngijinkeun aksés kana pilihan ieu tina komputer urang, tapi bari Apple mutuskeun pikeun ngaluncurkeun aplikasi ieu (awal 2015) Sigana urang bakal tiasa ngaksésna langsung tina iCloud.com.

Versi béta tina iCloud (http://beta.icloud.com) nunjukkeun kami jandéla ieu nalika nyobian aksés ka alamat wéb anu tiasa dimungkinkeun aplikasi Photos dina wéb. Éta tetep pikeun urang terang naha aplikasi wéb ieu éta bakal ngamungkinkeun urang ningali sareng ngatur perpustakaan poto kami dina méga, sapertos anu kajantenan sareng dokumén kami berkat aplikasi wéb Halaman, Nomer sareng Keynote, atanapi aplikasi Mail, Kontak, Kalénder ...

Ngomong-ngomong, sakumaha anu urang béjakeun ka anjeun sababaraha dinten ka pengker, henteu ngan ukur aya parobihan sareng iPhoto, tapi Poto ogé robih di ios, Reel biasa ngaleungit, tapi tong hariwang, poto anjeun masih dina alat anjeun, sakumaha anu urang ngajelaskeun dina tulisan ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

5 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Javier cenahna

    Naha «Milarian iPhone abdi» tiasa dianggo pikeun anjeun tina browser iCloud?. Abdi ngagaduhan kasalahan, sareng éta sigana serius pisan.

    1.    Luis Padilla cenahna

      Dianggo pikeun kuring, dipariksa ayeuna

      1.    Javier cenahna

        pasti aya masalah sareng akun abdi teras. Ieu henteu kajantenan sateuacan diénggalan ka ios 8

  2.   dalinda cenahna

    Abdi hoyong kéngingkeun poto abdi tina icloud

  3.   MIGUEL SALGADO ALVAREZ cenahna

    Abdi hoyong nga-fosikeun gambar sareng dokumén anu ngabantosan abdi angkat ka gorowok sareng aranjeunna henteu tetep sapertos anu kuring lakukeun