Naon anu urang tiasa ngarepkeun ti Apple di 2018

Urang ngamimitian taun énggal sareng sapertos biasa urang nempatkeun taruhan dina naon anu tiasa urang ngarepkeun ti perusahaan anu paling penting di dunya. Saatos nutup hiji 2017 ku lampu na bayangan (masing-masing ngadistribusikaeun aranjeunna), Apple nyanghareupan 2018 di mana éta bakal teras-terasan nunjukkeun ka pasar sareng jalma-jalma anu henteu percaya yén éta terus pantes janten tempat munggaran dina perusahaan anu paling penting di dunya, sareng anu paling penting, anu paling berpengaruh.

Produk anu diumumkeun tapi bakal diluncurkeun dina pasaran, iPads anyar, iPhone anyar, pembaruan anu ditunggu-tunggu tina jajaran komputer Mac sareng Mac Pro payuneun aranjeunna ... daptar tugas anu ditangguhkeun seueur pisan, sareng kami hoyong nyimpulkeun naon anu pasti bakal urang tingali sareng naon urang tiasa ningali dina taun ieu anu dimimitian ayeuna.

Naon anu bakal urang tingali tanpa ragu: HomePod sareng AirPower

Apple masih ngagaduhan sababaraha janji anu ditunda sareng pangguna na, kalayan dua nami anu ditetepkeun sampurna: HomePod sareng AirPower. Spéker anu kualitas sora na bakal unggul tina "intél" na sareng basis muatan induksi anu bakal ngamungkinkeun ngeusi ulang sakaligus iPhone, Apple Watch sareng AirPods. Diumumkeun dina 2017, kadatanganana di 2018 pasti.

Ngagungkeun HomePod bakal janten speaker anu munggaran sareng penting, sareng nalika urang nyarios ieu naon anu urang hartosna nyaéta Apple henteu hoyong ngadamel alat dina gaya Amazon Echo atanapi Google Home. Apple hoyong alat kalayan kualitas sora anu luar biasa yén éta tiasa nangtoskeun kaayaan kamar dimana ayana sareng tempatna di jero rohangan éta pikeun ngaluyukeun sora kana kaayaan sapertos kitu sareng nawiskeun kualitas anu paling saé pikeun urang. Pikeun ieu, éta ngagaduhan 7 tweeter, masing-masing nganggo supirna nyalira, sareng woofer 4 inci nyanghareup ka luhur, sajaba ti genep speaker anu bakal néwak sora urang tanpa masalah.

Jelas spiker ieu ogé bakal ngagaduhan Siri, sareng ku asistén Apple kami tiasa masihan paréntah sora pikeun mimiti maénkeun musik atanapi ngirim pesen téks, salaku conto, tapi éta moal ngagaduhan fungsi anu canggih sakumaha anu dibahas ku persaingan, anu henteu dipikaresep ku seueur. Éta bakal sayogi dina warna hideung bodas, sareng peluncuranana dijadwalkeun pikeun 2017, tapi Apple dina menit-menit terakhir nyangsang dugi ka mimiti taun 2018 henteu tanggal pasti. Harga na bakal $ 349 tanpa terang harga di nagara-nagara sanés di luar Amérika Serikat.

Basis AirPower Apple bakal janten produk anu mimiti ti perusahaan, anu dugi ka ayeuna ngan ukur ngaluarkeun basis kilat pikeun iPhone. Basis muatan nirkabel ieu bakal cocog sareng standar Qi, ogé peluncuran panganyarna perusahaan, anu sigana tungtungna mutuskeun pikeun nganggo standar industri ieu. Éta bakal cocog sareng ngecas gancang nirkabel tina iPhone sareng sakumaha gambar na nunjukkeun éta bakal tiasa nge-charge tilu alat sakaligus. Ngan ukur iPbone pangénggalna (8 sareng 8 Plus plus X), Apple Watch Series 3 sareng AirPods kalayan kotak anu cocog énggal (teu acan sayogi) tiasa dicandak deui tina basa ieu. Kami henteu terang tanggal pasti (awal 2018) atanapi hargana, sanaos rumor nyarios ngeunaan jumlah anu henteu tiasa dipertimbangkeun $ 199 di Amérika Serikat.

IPad Pro Anyar tanpa bingkai

Sakali urang béréskeun sareng produk anu kami terang bakal sumping enya atanapi enya, urang mimitian ku rumor ngeunaan rilis anyar, sareng dina rumor ieu iPad Pro mangrupikeun protagonis anu hébat. Saatos peluncuran iPhone X sareng layar anu nempatan ampir sadayana payuneun alat, aya sababaraha cangcaya yén iPad Pro bakal janten anu salajengna pikeun ngagabungkeun desain anyar ieu. Sistem pangenalan raray Apple (Face ID) moal kakurangan dina iPad anyar ieu, sareng Apple Pencil anu didesain ulang bahkan dikabarkan. sareng meureun ku fungsi énggal. Jelas yén aranjeunna bakal ngempelkeun prosesor A11 Bionic énggal (sigana A11X sakumaha biasana dilakukeun Apple sareng tablet na).

Anu teu dipikaterang pasti nyaéta naon anu bakal dilakukeun ku Apple ku ukuran layar, kumargi gosipna kontradiktif. Aya anu nyebatkeun Apple bakal tetep nganggo ukuran 10,5 inci, ngajantenkeun iPad langkung alit berkat desain tanpa bingkai anyar ieu. Batur nyarios yén desain ulang ieu ogé bakal ngahontal 12,9 inci. Anu sigana jelas nyaéta yén perusahaan bakal tetep bet dina téknologi LCD pikeun layar ieu, Kusabab parobihan kana OLED bakal janten tantangan hébat dina tingkat manufaktur sareng biaya tambahan anu Apple henteu hoyong dilarapkeun dina tablet na. Tanggal filingna? Tarohan nyarios saatos usum panas.

A langkung mirah 2018 iPad

Apple ngareuwaskeun kami taun ka tukang ku ngaluncurkeun iPad 2017, tablet anu paling murah anu parantos diluncurkeun ku perusahaan dugi ka waktos éta, dina usaha anu jelas pikeun ngayakinkeun jalma pikeun ngomean tabletna atanapi milih éta tibatan pilihan anu langkung terjangkau dina pasaran. IPad 2017 ieu ngahijikeun prosésor A9 anu masihan kakuatan hébat, tapi ngagaduhan bagian négatip na dina layar, anu matak miceun kana modél saméméhna, ogé dina desain na, ogé langkung kandel. Sugan sababaraha masalah ieu tiasa direngsekeun ku generasi salajengna yén Apple tiasa ngumumkeun musim semi ieu.

IPad 2018 bahkan tiasa ngarecah catetan harga anu sateuacanna, mimitian ti $ 259, sanaos ieu mangrupikeun gosip anu teu acan kantos kadenge sareng sigana hese ditingali. Sugan éta mangrupikeun usaha pangénggalna ku Apple pikeun ngaluncurkeun deui pasar anu parantos ngirangan salami seueur tempat sareng hiji-hijina alternatif pikeun bersaing sareng sajumlah besar tablet murah anu persainganna ngabanjiri rak-rak toko.

Tilu iPhone anyar, dua ukuran layar énggal

Apple ngaluncurkeun iPhone X anu ditunggu-tunggu taun ayeuna, ngamangpaatkeun ulang taun ka-XNUMX ti saprak iPhone munggaran dikenalkeun. Saatos sababaraha bulan spekulasi ngeunaan naha sensor sidik bakal dilebetkeun kana layar di tukang, Apple milih pasti putus sareng Touch ID sareng ngaluncurkeun sistem pangenal wajah anu anyar, Face ID. IPhone anu langkung alit tapi nganggo layar anu langkung ageung, batré L énggal sareng desain énggal anu balik deui kana waja sareng gelas saatos mangtaun-taun nganggo aluminium salaku unsur utama produk anu paling terkenal. IPhone X ieu bakal janten salah sahiji anu nandaan jalur anu bakal dilakukeun ku perusahaan smartphone dina taun-taun ka pengker, sareng spekulasi ngeunaan model iPhone mana anu bakal urang tingali taun ayeuna parantos ngabanjiran jaringan.

Dugaan yén Apple tiasa ngaluncurkeun tilu model iPhone énggal, sareng dua ukuran layar énggal. IPhone XI kalayan ukuran anu sami sareng modél ayeuna (5,8 inci), iPhone XI Plus kalayan 6,5 inci sareng kapadetan piksel anu tiasa dugi ka 500 dpi sareng jinis OLED; sareng modél sanés anu bakal langkung mirah kalayan ukuran 6,1 inci sareng layar LCD. Sadayana bakal gaduh desain anu sami, tanpa pigura, sareng bakal cocog sareng ngecas nirkabel, salian ti ngahijikeun Face ID. Prosesor anu langkung kuat, paningkatan batre sareng chip LTE anu langkung gancang mangrupikeun sababaraha kamajuan anu kalebet modél énggal ieu anu henteu bakal dugi ka akhir taun.

Apple Watch anyar pikeun 2018

Jam Apple sok protagonis tina rumor ngurilingan perusahaan, sareng parantos aya spekulasi ngeunaan parobihan desain sababaraha taun ayeuna. Apple Watch tetep henteu robih dina desain saprak bubuka di 2015, sareng 2018 panginten janten taun anu parantos ngalaman parobihan anu penting. Layar microLED tiasa ngaktipkeunana ku langkung épisién énergi sareng ipis, sareng ukuran na ngajantenkeun sampurna janten ranjang tés Apple sareng nyandak téknologi éta engké ka iPhone. Émut yén ieu pisan anu kajantenan sareng layar OLED, anu ngaluncurkeun Apple Watch di 2015 sareng anu parantos ngahontal iPhone di 2017.

Nalika nyarioskeun ngeunaan Apple Watch, seueur pisan cariosan ngeunaan hubunganana sareng kaséhatan, sareng ngeunaan kagabungna sensor anyar anu aya hubunganana. Apple Watch anyar tiasa ngahijikeun sénsor pikeun ngalakukeun éléktrokardiogram sahingga tiasa ngalangkungan detak jantung anu ngan saukur anu ayeuna diawaskeun. Oksimetri pulsa pikeun terang konsentrasi oksigén dina getih sareng sénsor pikeun ngukur glukosa getih ogé parantos didugikeun tapi sigana langkung rumit yén aranjeunna sumping dina waktos anu caket, utamina detik-detik. Apple Watch anyar ieu, anu bakal aya dina dua modél (WiFi sareng LTE) moal ditepikeun dugi ka Séptémber, sareng iPhone anyar.

Pembaruan komputer Mac

Komputer parantos lami janten salah sahiji tugas Apple anu ngantosan. Sababaraha model na gaduh desain anu teu acan dirobih mangtaun-taun, sapertos iMac, sareng anu sanésna aya di antara anu teu dikenal dimana aranjeunna bakal angkat, sapertos MacBook Air. Naon anu dilakukeun ku Apple sareng komputer na nyaéta kanyahoan lengkep, sareng biasana aya hal anu rumor henteu biasana leres.

IMac Pro énggal nembé dileupaskeun sanaos diwanohkeun ka kami dina Juni 2017, sareng sigana bakal diénggalan taun ayeuna. 21,5 sareng 27 inci iMac bakal diénggalan, sanaos ngan ukur ku pamutahiran internal, sakumaha anu parantos kajantenan taunan parantos lami. Naha anjeun tiasa milih antara abu-abu klasik atanapi abu rohangan tina Pro? Sigana teu dipikaresep, sabab sigana ogé teu dipikaresep yén aranjeunna bakal ngagaduhan rarancang ageung salami taun ieu.

MacBook bakal janten modél munggaran anu diénggalan taun ayeuna. Kalayan dua generasi di tukangeun éta, 2018 anjeun bakal ningali dilebetkeun tina sababaraha paningkatan internal, tapi teu dipiharep bakal aya parobihan ageung di luar ogé. Hal anu sami tiasa diucapkeun pikeun MacBook Pro, anu apdetna langkung ageung dibatesan dugi ka interiorna. Naon anu bakal kajadian ka Mac Mini sareng MacBook Air? Éta mangrupikeun dua komputer anu disebatkeun ku seueur jalma pasti bakal ngaleungit, tapi kami henteu terang nanaon tentang rencana nyata anu dipiboga ku Apple.

Sareng Mac Pro? Apple mastikeun taun ka tukang yén éta damel dina Mac Pro anyar tapi éta moal diluncurkeun dina 2017, salian ti layar anyar. Kami henteu terang naha Apple bakal ngajalankeun taun ayeuna, tapi upami kitu, éta normal pikeun éta lumangsung sakumaha sareng iMac Pro, muncul dina WWDC 2018 sareng ngaluncurkeun akhir taun. Kamungkinan ékspansi pasca jual sareng desain lengkep diperbarui dibandingkeun sareng modél ayeuna pasti, tapi urang henteu terang sakedik tentang komputer anyar ieu.

AirPods Anyar

Headphone Apple tetep nyababkeun sensasi sareng mangrupikeun salah sahiji produk tersukses di kalangan pangguna, kalayan ulasan anu positip pisan. Saatos langkung ti sataun di pasar, sigana waktuna parantos sumping pikeun pembaruan anu ngalangkungan muatan anu énggal kalayan muatan induktif anu Appel nampilkeun dina bulan Séptember 2017 sareng anu henteu acan dugi ka pasar. AirPods énggal ieu tiasa ngalebetkeun paningkatan dina aspek anu paling kontroversial, sapertos kurangna kontrol touch pikeun jilid, salian ti paningkatan dina Bluetooth, sapertos kagabungkeun sareng téknologi 5.0 anu parantos didamel ku iPhone anyar, atanapi warna anyar.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.