Kami leres-leres nganalisis Apple Music

Apple-musik-2015

Gosipna parantos bérés. Apple ngajantenkeun kami ngantosan dugi ka "One More Thing" anu kawéntar kanggo nyaritakeun ngeunaan Apple Music, yén layanan musik streaming anu ku sadayana diobrolkeun sareng éta bakal hartosna istirahat dina katenangan di pasar musik online, sareng sigana sapertos kitu éta bakal janten. Henteu aya uji coba kumaha jalanna Apple Music hoyong lebet kana industri liwat panto payun, panto juara, Apple Music janji pisan sareng di Cupertino aranjeunna yakin yén aranjeunna anu pangsaéna anu aranjeunna pasihkeun tilu bulan gratis pikeun ngajantenkeun kami gumantung kana jasa musikna. Patarosan na, anjeun tiasa ngalakukeun tanpa éta sanggeus tilu bulan? Dina Actualidad iPad kami nyimpulkeun anu pangalusna tina Apple Music.

Naon Apple Music?

Apple mangrupikeun jasa musik streaming, urang panginten panginten sapertos anu sanés, tapi henteu, Apple biasa henteu ngalakukeun hal-hal normal. Ladénan Apple Music bakalan masihan corétan cara urang ngadangukeun musik, jauh ngalangkungan kanyataan nyiptakeun daptar urang sorangan sareng maénkeun lagu, Apple niatna ngajantenkeun Apple Music aplikasi antara aplikasi, ngahijikeun jaringan sosial seniman, cara pikeun mendakan musik unggal dinten digabungkeun sareng sistem musik pikeun kasempetan-acara anu otomatis bakal maénkeun séri lagu anu dipilih pikeun waktos anu pas.

Naon istiméwa ngeunaan Apple Music?

Ikon-musik-Apple

Dina aplikasi urang bakal gaduh bagian anu disebut "Sambungkeun" di mana seniman Drake salami WWDC 15 ngajelaskeun yén éta bakal dijantenkeun papan langsung dina "jaringan sosial" tunggal sahingga musisi tiasa waspada kana naon anu dipikahoyong ku penggemarna sareng nyayogikeun aranjeunna inpormasi langsung ngalangkungan kontén ekslusif dina bentuk poto, lagu, téks sareng pidéo. Apple pastina hoyong ngiringan penggemar sareng seniman sacaket mungkin. Hatur nuhun kana Apple Music ieu sanés ngan saukur janten pamuter musik streaming urang, tapi tempat dimana urang tiasa tetep up to date sareng gerakan panganyarna para selebriti dunya musik. 

Kamampuh pikeun aksés sakabéh katalog iTunes Éta diragukeun mangrupikeun salah sahiji aset hébat Apple Music, sareng éta henteu aya katalog musik anu langkung ageung tibatan anu dicekel ku Apple.

Ketukan 1 Radio, Kanggo Anjeun sareng Siri

pikeun-anjeun-apel-musik

Stasion ieu dina bagian «Radio» tina aplikasi Apple Music bakal janten radio online 24/7 anu bakal nyiarkeun hit pangageungna sadunya, kalayan stasiun-stasiun di kota-kota (aranjeunna bakal ngamimitian di Karajaan Inggris, Australia sareng Amérika Serikat) kalayan rupa-rupa seni sareng musik anu dikuatkeun dina sajarah pondok anu dipiboga ku Beats Music. Di sisi sanésna Kanggo Anjeun bakal janten metodeu anyar pikeun ngajajah antara rébuan sareng rébuan lagu tanpa kedah nyéépkeun waktos, ku ngeusian kuesioner pondok, algoritma bakal milih lagu-lagu éta dumasar kana karesep musik urang, ngamungkinkeun urang mendakan musik unggal dinten kalayan anu ngagumbirakeun diri urang sorangan.

Siri parantos janten salah sahiji ahli waris anu saé tina WWDC 15 ieu sareng parantos ningkat sacara saé, janten ti ayeuna bakal terpadu kalayan Apple Music sahingga ngan ukur ku naroskeunana, urang tiasa nyaruakeun lagu anu dipikahoyong atanapi stasiun anu paling urang resep.

Iraha, kumaha sareng sabaraha?

Apple-Music-Launch

Apple Music bakal dileupaskeun dina tanggal 30 Juni sareng pembaruan resmi firmware ios kana vérsi na ios 8.4 sareng éta bakal sumping sateuacan dipasang dina sistem operasi. Sakumaha parantos dikabarkan pembaruan akhir ka ios 8.4 bakal ditunda pikeun ngabagéakeun Apple Music sareng parantos.

Nanging Tim Cook parantos ngumumkeun éta Apple Music bakal janten jasa multiplatform tiasa diaksés ngalangkungan Wéb sareng ngalangkungan aplikasi na pikeun Windows sareng Android, mahluk anu terakhir kusabab alesan atra telat dugi ka tanggal anu teu ditangtoskeun dina akhir taun, janten Apple Music moal diwatesan ngan ukur pikeun pangguna ti Apple suite, anu badé jalan janten titik penting dina kahadean anjeun.

Éta ogé parantos dikonfirmasi yén Apple Music bakal gaduh modeu offlineMaka, urang tiasa ngaunduh musik karesep urang supados sayogi dimana waé urang hoyong, anggap hemat data anu saé upami urang mutuskeun nyimpen daptar atanapi lagu ieu ngalangkungan konéksi WiFi urang.

Harga, panginten hal anu paling penting sareng naon anu dipikahariwang ku Apple, sabab éta ngareuwaskeun kami, Ieu mangrupikeun rencana harga Apple Music:

  • Tilu bulan kahiji tina langganan gratis.
  • Langganan bulanan tina 9,99 € pikeun pangguna
  • Langganan bulanan tina 14,99 € nepi ka 6 pangguna sistem En Familia.

Langganan bulanan pikeun pangguna Kulawarga pasti bakal kasohor pikeun persaingan éta mangrupikeun harga anu saé pisan pikeun rumah tangga anu hoyong gaduh sadaya musik dina sadaya alat anggota kulawargana. Kalayan sadaya tindakan ieu Apple ngarencanakeun ngahontal langkung ti 100 juta langganan dina waktos peluncuran.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.