6 × 14 Podcast of Actualidad iPhone: Kasus anyar sareng dikritik pikeun iPhone 6s

iphone podcast warta

Hujan kritik pikeun Apple dina dinten-dinten ayeuna. Mimiti, perusahaan ngaluncurkeun kasus anu henteu ngan ukur ngahasilkeun ulasan négatip jeung kadua, a toko aplikasi haram dina App Store. Ieu mangrupikeun dua topik anu ku urang dibahas sacara jero dina program minggu ieu, anu ku kami sakali deui disiarkeun langsung dina Periscope. Kami ngumpulkeun koméntar pangsaéna yén pengikut kami parantos ngantunkeun kami dina streaming langsung sareng dina Twitter. Salaku tambahan, kami ngumumkeun program khusus pikeun mungkas taun, sabab urang henteu kantos ngalakukeun sateuacan.

Program minggu ieu kalebet:

Tuturkeun iPhone News Podcast unggal minggu di iTunes Store. Anjeun tiasa ngadangukeun program lengkep pikeun minggu ieu di dieu:


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.