Usaha anjeun tiasa némbongan dina Apple Maps berkat Maps Connect

Maps_Connect

Sanaos disebarkeun seueur Google Maps sareng masalah awal Maps (anu parantos dua taun sareng masih aya di lingkungan), aplikasi peta Apple ngagaduhan poténsial anu hébat kusabab éta dipasang dina jutaan alat sareng sagala jinis: iPhone, iPads sareng Macs. Sadar kana poténsial ieu, Apple henteu lirén ngarengsekeun masalah ti saprak diluncurkeun Peta, sareng parantos ngalegaan inpormasi anu aya dina aplikasi, ogé cakupan peta 3D, inpormasi patalimarga, jst. Pikeun ngaléngkah saléngkah, Apple nembé ngaluncurkeun Apple Maps Connect, halaman pikeun ngalebetkeun bisnis anjeun dina Apple Maps sahingga masihan langkung publisitas. Sareng anu paling penting: gratis gratis.

Maps_Connect 2

Sadia ngan ukur di Amérika Serikat (kanggo ayeuna)Ngaliwatan halaman ieu, dina cara saderhana sareng gratis, anjeun tiasa ngalebetkeun bisnis anjeun dina aplikasi, sareng sanés ngan ukur lokasina, tapi inpormasi ngeunaan éta. Prosésna gancang sareng idéntifikasi dilakukeun sacara real waktos, ku cara nelepon atanapi email anu ampir langsung, tapi waktos dugi bisnis némbongan dina aplikasi langkung lami, sakitar saminggu.

Maps_Small_Bisnis

Hal anu mimiti diperiksa nyaéta bisnis anjeun henteu deui némbongan dina Maps, hal anu dimungkinkeun sabab, sabab urang parantos nyarios sababaraha lami ayeuna, Apple parantos nambihan inpormasi anyar dina aplikasi na. Upami éta henteu kapendak, éta bakal nunjukkeun léngkah pikeun nambihan sadaya inpormasi. Appel kalebet kamampuan pikeun nambihan peta jero rohangan bisnis kalayan bantuan téknologi iBeacon na, tapi anjeun kedah nyumponan sababaraha sarat anu sayogi pikeun sababaraha urang: langkung ti 1 juta kunjungan per taun sareng muka WiFi di sapanjang gedong.

Nambahkeun bisnis anjeun ka Maps henteu ngan ukur hartosna yén éta bakal muncul dina aplikasi anjeun, tapi éta ogé bakal diaksés ti luar éta, kusabab naros ka Siri atanapi ngalaksanakeun pamilarian dina Safari bakal langsung nyarankeun usaha anu kalebet dina Maps. Pilihan anu saé pikeun ngiklankeun usaha anjeun dina platform anu sayogi pikeun jutaan pangguna. Ayeuna urang ngan kedah ngantosan dilegakeun ka nagara séjén.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Jabi cenahna

    Sapuluh taun ka tukangeun Google, sanés apel bat.