USB Disk Pro gratis kanggo waktos anu kawates

disk-usb-pro salinan

Upami kami sanés pangguna anu resep mayar panyimpenan awan, urang sigana bakal ngusahakeun ngamaksimalkeun rohangan bébas anu ditawarkeun ku jasa panyimpenan anu béda. Tapi tangtosna ieu ngagaduhan masalah organisasi, kumargi kajantenan kami pisan teratur sareng terang sepanjang waktos dimana awan kami nyimpen file-file, urang kamungkinan bakal gélo nganjang jasa ku jasa pikeun nyobaan milari naon anu urang pilari.

Untungna urang tiasa nganggo aplikasi anu ngamungkinkeun urang pikeun nambihan sadaya akun di tempat anu sami anu tiasa aksés langsung tanpa nganggo aplikasi pituin pamekar. Tapi éta ogé ngamungkinkeun urang pikeun milarian sadaya awan babarengan, tugas anu ngirangan waktos milarian nalika urang henteu terang dimana ayana file anu urang pilari.

Pikeun ngalakukeun ieu, urang tiasa ngamangpaatkeun tawaran tina USB disk Pro, aplikasi anu gaduh harga biasana 2,99 euro Tapi pikeun waktos anu kawates kami tiasa ngaunduh gratis ngalangkungan tautan anu kuring tinggalkeun dina akhir tulisan. Disk USB Pro henteu ngan ukur ngamungkinkeun urang pikeun nambihan sadaya akun tina jasa anu béda dina awan, tapi ogé nawiskeun kami seueur fungsi, fungsi anu dina seueur kasus henteu sayogi dina aplikasi pamekar jasa.

Fitur tina USB Disk Pro

  • Listing file nganggo gambar leutik gambar, file video sareng sampul audio.
  • Unzip arsip RAR, bahkan sandi dilindungan sareng seueur bagéan. Unzip file ZIP, bahkan kecap akses dijaga. Ngadamel anyar nganggo file anu disimpen. Ogé di tukang.
  • Aksés ka Dropbox, Box, Google Drive atanapi SkyDrive. Unggah sareng unduh file tina akun anjeun. Ngaganti nami, ngadamel folder, nyingkronkeun folder, bagikeun tautan file ...
  • Ngaksés file tim anu dibagikeun (SMB). Unggah sareng unduh file, aksés nganggo kredensial, ngaganti nami, ngadamel folder ...
  • Aksés WebDAV. Unggah sareng unduh file, janten folder ...
  • Panempo PDF kalayan paging sareng ngazum. Dokumén paningal Word, Excel, Powerpoint, txt, Number, Pages, c, h, ...
  • Tiasa waé kéngingkeun file tina aplikasi sanés sareng kéngingkeun lampiran surat, ogé dibuka dina aplikasi sanés.
  • Simpen sareng kéngingkeun poto perpustakaan atanapi pidéo kalayan kualitas aslina sareng jaga detil gambarna.
  • Éta kalebet panempo gambar, sareng éditor gambar kalayan zum sareng alat pikeun motong pilihan, ngarobah ukuran, sareng muter.
  • Bagikeun file anjeun, aksés file anu disimpen tina browser wéb, ngahapus atanapi unggah file énggal, aksés ku FTP, ngalangkungan iTunes atanapi ngirim file ku email.
  • Pamuter audio lengkep sareng daptar puter anu tiasa dirobih sareng inpormasi lagu ditampilkeun, dua tata ayeuna parantos dilebetkeun.
  • Pamuter pidéo anu ngadukung: avi, divx, wmv, mpg, mkv, xvid, flv, Mov, mp4, m4v, 3gp. Ogé pikeun file avi, dukungan subtitle srt sareng pilihan lagu audio.
  • Éditor téks kalayan ngadukung langkung ti 30 énkripsi téks anu sanés, kalebet deteksi otomatis énkoding. Sareng manajemén karakter garis anyar.
  • Terus diénggalan ku pamutahiran énggal.
  • Bantosan sareng dukungan dina basa Spanyol.
  • Éta mangrupikeun aplikasi universal, mayar ngan ukur sakali pikeun masang aplikasi ieu dina iPhone sareng iPad anjeun.
  • Pikeun mindahkeun file tina hiji alat ka alat anu sanés, kadua alat kedah dipasang aplikasi ieu.
Aplikasi na henteu sayogi di App Store

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Chuvi cenahna

    Dimana link na?