Versi anyar sayogi pikeun Apple TV, tvOS 14.0.2

Dina manuver gancang saatos ngaleupaskeun vérsi anyar 14.0.1 sababaraha dinten ka pengker, Apple ngaluarkeun versi anyar tvOS 14.0.2 sareng di jerona aya parobihan anu penting ditambihan ngeunaan stabilitas sareng kaamanan sistem kumargi kasalahan anu penting dilereskeun.

Urang tiasa ngucapkeun éta Apple ngaluarkeun seueur teuing vérsi "enteng" tina sadaya sistem operasi kecuali macOS, anu dina hal ieu nyayogikeun ngaluncurkeun vérsi akhir. Apple jelas yén pangguna hoyong gaduh vérsi anyar dina komputerna gancang-gancang tapi dina kasus macOS, firma henteu ngagancangkeun peluncuran dina kasus naon waé.

Balik kana tvOS sareng versi anyar ieu dirilis sababaraha jam ka pengker, naon anu urang tingali dina catetan pedaran mangrupikeun jalan utama dina vérsi ieu. Kami moal mendakan berita dina operasi na sareng henteu aya parobahan visual dina antar muka naon waé. Sigana mah vérsi kadua Apple TV OS énggal pokus pas dina ngalereskeun kagagalan sistem.

Versi anyar bakal diunduh sacara otomatis pikeun sadaya pangguna tapi upami anjeun hoyong sacara pribadi mariksa kadatangan pembaruan ieu dina Apple TV anjeun anjeun tiasa aksés langsung tina Setélan TV Apple, Pembaruan Umum sareng Parangkat Lunak. Ti tempat ieu anjeun tiasa ningali vérsi anu anjeun pasang sareng maksa upami anjeun teu gaduh.

Disarankeun ulah ragu sareng masang versi anyar ieu gancang-gancang dina Apple TV anjeun pikeun nyingkahan masalah kaamanan sareng stabilitas.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.