'VersaKeyboard' kasus anu nyandak sadayana anu anjeun peryogikeun ka iPad Air

VersaKeyboard

Natal mangrupikeun waktos kanggo masihan aksésoris pikeun iDevices urang atanapi Mac urang. Aksesori bintang pasti aya pelindung pikeun alat, sareng upami urang nyarioskeun iPad, seueur ogé anu ningali keyboard salaku aksésori anu saé. IPad anu nganggo keyboard di tungtungna ngamungkinkeun urang ngalaksanakeun tugas otomatis kantor naon waé anu cukup raoseun, sareng bakal ngajantenkeun kami nganggo komputer dina sababaraha kali.

Dinten ieu kami mawa anjeun a panutup anu bakal urang tingali taun payun (panasaran, gancang pisan ...) sareng anu nawiskeun justru naon anu parantos urang carioskeun sateuacanna: éta mangrupikeun sampul, sareng keyboard. Ok, aya seueur asesoris anu fungsina sami, tapi éta VersaKeyboard mangrupikeun salah sahiji anu paling 'sadayana dina 1' anu urang tingali ...

 

VersaKeyboard

VersaKeyboard mangrupakeun panutup keyboard anu bakal urang tingali dina kuartal kahiji 2014 ieu salajengna, aksésori anu dikembangkeun ku mérek Moshi, salah sahiji pabrik aksésoris anu pangsaéna pikeun Apple sadunya.

Una kasus dirancang pikeun nambihan panyalindungan hébat kana alat urang ku desain ultra langsing, hal anu bakal ngajantenkeun iPad Air urang bieu janten gajih. Dijieunna tina polikarbonat sareng, sakumaha anjeun tiasa tingali dina gambar di luhur, kasus ieu nyumputkeun keyboard bluetooth lengkep pikeun iPad Air urang.

Hal anu paling matak dina kasus ieu nyaéta bagian anu nutupan layar iPad Air tilepan dina gaya 'Origami' pikeun nahan iPad Air urang saolah-olah éta pigura poto, atawa leuwihna, monitor komputer.

The VersaKeyboard ogé ngadukung fungsi bobo & hudang ti sadayana iPad supados anjeun tiasa muka konci alat anjeun (atanapi ngonci) ku ngan ukur muka atanapi nutupkeun tutupna.

El keyboard sakumaha urang bahas, anggo téknologi Bluetooth maturan kami 130 jam umur batre, sareng pikeun ngirangan ketebalan sadaya kasus urang kedah nyarios yén ieu mangrupikeun salah sahiji keyboard anu paling ipis anu urang tingali.

Éta pasti bakal a pilihan anu hadé pikeun taun payun 2014 ...

Inpormasi lengkep - Kado Natal: Kasus sareng Keyboard Air iPad

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.