Versi anyar sayogi tina Crash Bandicoot: On the Run!

kacilakaan Bandicoot

Kaulinan anu ngahibur sareng Samaun ieu anu sumping ka App Store sababaraha dinten ka pengker diperbaharui, kuring nembé nampi versi anyar. Dina hal ieu éta vérsi 1.10.28 Sareng di jerona, langkung seueur unsur anu ditambihkeun dina awal pertandingan, ngalereskeun dina saringan obrolan sareng sakedik koréksi kasalahan anu dideteksi dina vérsi anu sateuacanna. Dina catetan pembaruan anjeun tiasa maca yén pembaruan ieu kanggo urang marsupial, seueur parobihan sareng perbaikan anu ditambihan anu sacara logis dikaitkeun sareng pangalaman midangkeun pangguna.

Kaulinan lengkep sayogi gratis di App Store Sareng dina versi anyar ieu sababaraha kasalahan anu dideteksi dilereskeun. Pasti anu paling Samaun bakal terang ogé kaulinan ieu dimana Nyandak apel dugi ka tungtung aman sareng sora dugi musuh akhir anu bakal masihan urang kameunangan.

Dinamika game saderhana sareng pangguna naon waé anu tiasa ngararasakeun waktos anu saé ngaji, ngaluncatan, muterkeun sareng ngarusak objék anu urang mendakan di tengah jalan dugi ka ngahontal saingan sareng musuh musuh ti Dokter Neo Cortex anu jahat.

Ieu mangrupikeun kaulinan anu leres-leres ngahibur anu kami nyarankeun pikeun sadaya pangguna saluareun jalma anu sateuacanna maénkeun dina PlayStation. Éta mangrupikeun kaulinan kasual anu bakal nawiskeun kami pikaresepeun sareng sababaraha jam hiburan. Dina vérsi ieu gim kami bakal ngalawan Nina Cortex, Dingodile, Doctor N. Gin, Fash Crash, Fake Coco sareng seueur penjahat sanés anu nyolong permata urang.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.