Versi anyar TinyUmbrella béta sayogi

Payung leutik

Sababaraha poé katukang TinyUmbrella ngadamel berita deui. Parangkat lunak anu seueur ti urang baheula simpen SHSH tina alat kami parantos uih deui sareng sanaos ayeuna kami henteu mastikeun upami dimungkinkeun pikeun turun ka ios 8, pamekar na nyarankeun pisan yén urang nyimpen SHSH deui kanggo naon anu tiasa kajantenan.

Upami anjeun henteu acan nyimpen éta kana iPhone atanapi iPad, anjeun tiasa ngalaksanakeunana ayeuna tina béta anyar TinyUmbrella anu ayeuna sayogi pikeun OS X sareng Windows. Operasi aplikasi parantos disederhanakeun dugi ka maksimal sahingga ngan saukur nyambungkeun alat anjeun teras pencét hiji-hijina tombol dina panganteur TinyUmbrella. Sésana parantos diurus ku utiliti ieu anu, sigana, bakal muka panto ios turun deui.

Perbaikan naon anu diperbarui ku TinyUmbrella versi ieu sateuacanna? Numutkeun kana changelog, parangkat lunakna ningkat deteksi alat sareng ngalereskeun seueur bugNanging, éta henteu ngantepkeun kaayaan béta na dugi ka cekap stabil.

Salian ti sadayana ieu, anu leres-leres dipikaresep ku urang pikeun terang nyaéta naha urang tiasa downgrade dina vérsi salajengna iOS 8. Sanaos leres yén jumlah jalma anu jailbreak alatna sigana ngirangan sareng unggal pembaruan anu dikaluarkeun Apple, masih seueur anu hoyong ngaropea alatna ku pilihan anyar anu sistemna henteu nawiskeun sakumaha standar.

Upami anjeun hoyong nyobian TinyUmbrella anyar sareng nyimpen SHSH tina alat anjeun upami aya kamungkinan downgrading dibuka, anjeun tiasa ngaunduh alatna tina alat anjeun halaman wéb resmi.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.