Versi béta pangénggalna ios 15 sacara otomatis ngaleungitkeun flare lensa dina poto

Smartphone ngarobih kahirupan urang, aranjeunna parantos robih ... Sareng kami nganggo éta pikeun ampir sagalana dina dinten urang ka dinten: dina damel, komunikasi, ngahibur diri ... Sareng kaméra? Naha anjeun masih mawa kaméra anjeun? Malah fotografer propésional ogé ngaku yén dina langkung ti hiji kasempetan aranjeunna nganggo iPhone ... Jelas aranjeunna sanés kaméra anu sampurna, tapi aranjeunna ngalakukeun tugas nalika kreativitas urang kaluar. Salah sahiji masalah anu paling sering nyaéta lampu tipi dina lensa, hal anu tiasa ngarusak poto urang (atanapi henteu). Ayeuna versi béta pang anyarna tina ios 15 ngalereskeun flashes ieu ku cara. Saatos luncat kami masihan anjeun langkung seueur rinci ngeunaan parobihan ieu.

Sareng sigana bakal dilakukeun sacara otomatis. Suar lensa, atanapi flare lensa, ilaharna tina lensa smartphone kusabab ciri na. Kilat anu dina sababaraha waktos tiasa narik minat urang, tapi éta pasti aya panyimpangan anu tiasa ngarusak poto urang. Nya, ayeuna sababaraha pangguna asup Reddit ngalaporkeun yén pamrosésan anu dilakukeun ios 15 tina poto nyobian nyamarkeun flashes ieujeung kadang anjeunna malah ngaleungitkeun aranjeunna, gumantung kana pinunjul tina flash. Sareng sigana fitur ios 15 anyar ieu jalan ti iPhone XR. Kumaha anjeun terang yén aya flare sareng ios 15 ngaluarkeunana? sabab dina Poto Langsung aya, tapi henteu dina ngolahna.

Perbaikan alit anu dilakukeun ngalangkungan parangkat lunak, sareng anu leres nyaéta ios mangrupikeun sistem anu paling saé pikeun ngolah poto, anjeun kedah nyobian alat sanés tina persaingan. JJ Abrams (Leungit, Star Trek) anu resep pisan flare lensa kaluar tina tawaran dina sagala produksi na. Sareng anjeun, Kumaha saur anjeun ngeunaan ngolah poto iPhone?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.