Vibbo mangrupikeun jawaban Secondhand ka Wallapop

advertisements

Aya waktos nalika Segundamano sareng Milanuncios (ayeuna aya di handapeun anu sami) ngabagi sadayana dunya iklan online di Spanyol, tapi ku mecenghulna aplikasi mobile, Wallapop muncul, anu tanpa kagum naha nawiskeun naon anu dipikahoyong ku masarakat: jual gancang sareng tanpa komplikasi. Milanuncios ngaréaksikeun sareng aplikasi sababaraha bulan ka pengker, bari teu dugi ka ayeuna urang ningali taruhan Segundamano.

Ngarobih

Sanaos Milanuncios sugema ku aplikasi anu saé, di Segundamano aranjeunna parantos ngartos yén pikeun bersaing sareng Wallapop aranjeunna peryogi anu langkung seueur, sareng aranjeunna parantos robih, sabab urang ngiringan sagala hal. Ngaran anyar portal iklan populér janten Vibbo, parobihan anu drastis anu ngabutuhkeun résiko anu penting pisan dina hal idéntifikasi mérek ku pangguna.

Rupa-rupa parobihan radikal ieu tiasa saé pikeun pivoting ka arah modél bisnis anu langkung modéren, tapi éta ogé tiasa gangguan fungsi parah pisan upami anjeun kaleungitan identitas mérek anu anjeun gaduh sareng jalma henteu ngaidentipikasi anu anyar. Ngan waktos bakal nyaritakeun naon anu terjadi dina kasus ieu, maka dina ieu urang kedah linggih sareng ngantosan.

Gaya séjén

Hayu urang ngobrolkeun aplikasi, anu matak anu dipikaresep ku urang di dieu. Ideu na parantos témbok aplikasi pikeun ngajantenkeunana janten hal anu langkung santai sareng kirang serius, éta sababna parantos dipilari nyederhanakeun penerbitan tina pengumuman, kontak sareng pangguna (kalebet olahtalatah) sareng urang tiasa nyirian bookmark pengumuman yén urang hoyong analisa na engké, fungsi ieu leres-leres manpaat pikeun sering ngagunakeunana.

Rarancangna saderhana, masihan prioritas pikeun iklan sepanjang waktos. Pilarian parantos dilakukeun panganteur pisan bersih dimana bodas ngadominasi jeruk salaku warna sekundér, tapi raoseun dianggo sareng suksés pisan sacara éstétis. Dina titik ieu, tiasa disebatkeun yén éta berhasil ngaleungitkeun pesaing na, janten henteu ditolak yén Wallapop bakal tetep ngareuwaskeunana sareng kaget ku kami aya pembaruan dina jangka pondok atanapi sedeng.

Pasar classifieds ngagaduhan tempat khusus pikeun langkung ti hiji aplikasi, kumargi umum pisan pikeun pangguna anu sami nyebarkeun iklan ka sadayana. Ayeuna tetep kedah ditingali upami Vibbo didirikeun di luhur sareng ngatur kasatiaan pangguna, hal anu priori sigana lumayan ngémutan yén éta gratis sareng yén éta ngajaga pangkalan anu saé tina panggung na salaku Second Hand.

Peunteun urang

réditor-marios Aplikasi na henteu sayogi di App Store

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

5 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Klitz cenahna

    Abdi henteu terang anjeun namina. Kuring miharep aranjeunna nempatkeun anu lami dina corak anu sanés.

  2.   MARIA YESUS cenahna

    Secondhand mangrupikeun situs karesep kuring sareng ayeuna kuring henteu resep sareng kuring henteu terang kumaha cara ngaksésna.

  3.   renata cenahna

    Kusabab kuring robih, nalika kuring ngamutahirkeun kuring kaleungitan sadayana iklan anu parantos kuring pasang sareng dina waktos kadaluarsa, naha?

  4.   Ventura cenahna

    Abdi henteu tiasa ngakses halaman anyar tina komputer kuring.

  5.   Raul cenahna

    Kuring resep Wallapop sarébu kali, kalayan henteu mungkin ngabandingkeun!